Yıldızlar gençlik hormonu bağımlısı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar gençlik hormonu bağımlısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un ünlü isimlerinin önemli bir bölümü gençlik hormonu bağımlısı çıktı. HGH olarak bilinen hormonu kullananlar arasında Cher, Nick Nolte ve Oliver Stone da bulunuyor.

Hollywood yıldızları, gençlik hormonundan vazgeçemiyor. HGH (Human Growth Hormon) diye bilinen ilaç, yaşlanmaktan korkan yüzlerce yıldız tarafından kullanılıyor. Dixie Carter, Nick Nolte, Cher ve Oliver Stone HGH kullandığını açıkça kabul edenler arasında.

61 yaşındaki Carter, ''Cildimde kırışıklık yok, saçlarım kuvvetli, kolay kolay yorulmuyorum ve kendimi iyi hissediyorum'' dedi. Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en karizmatik erkek oyuncularından 59 yaşındaki Nick Nolte de yıllardır vitamin paketleri, testosteron, amino asidler ve HGH kullanıyor. Nolte, aldığı haplar ve ilaçlarla vücudunun gençlik ve canlılık kazandığını söylüyor.

Yıllardır hem müzik dünyasında hem de beyaz perdede başarıdan başarıya koşan Cher de HGH bağımlılarından. Aradan geçen uzun ve yıpratıcı yıllara rağmen güzelliğini koruyan Cher'in, HGH'yi ilk denemeye başlayanlardan biri olduğu belirtiliyor.

Oscar ödüllü ünlü film yönetmeni, 53 yaşındaki Oliver Stone da kullanmaya başladığından bu yana HGH'in kendisini gençleştirdiğine inanıyor. Bazı yıldızlar, HGH'in depresyon düşmanı olduğunu da belirtiyor.

HGH, midedeki yağ dokularına enjekte ediliyor ve yıllık maliyeti 10 bin dolar. Dr.Ronald Klatz, ''HGH, estetik ameliyat gibi Hollywood'da çok yaygın. Düzenli olarak kullanan yüzlerce kişiyi biliyorum'' diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!