Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 18:22

Senenin son pazartesi sendromundan kurtulmak isteyenler, yılbaşı tatili planları yapmaya devam ediyor. 2016 yılına sayılı günler kala merak edilen yılbaşı tatili ne zaman? Sorusunun detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Herkesin merakla beklediği yılbaşı tatili, özellikle çalışanlar ve öğrenciler için de iyi bir dinlenme fırsatı olacak.

2016 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2016 yılbaşı tarihi 31 Aralık Perşembe gününe geliyor. Ancak 31 Aralık Perşembe günü için henüz bir tatil duyurusu yapılmadı. Yakın zamanda konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Şayet 31 Aralık Perşembe günü tatil ilan edilirse, 1 Ocak 2016 Cuma günü ve hafta sonu da dahil toplam dört gün tatil yapılacak.

Bu durumda kamu çalışanları ve özel sektör çalışanları perşembe günü yarım gün çalışacak. Öğrenciler için de okullar yarım günden sonra derslere ara verecek. 31 Aralık Perşembe ve 1 Ocak Cuma günü olacağından hafta sonu tatiliyle birlikte tatil sayısı 3,5 gün olacak.

Â

Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor

Haberin Devamı

31 Aralık 2015 okullar tatil olacak mı?

Tatil haberini dört gözle bekleyen öğrenciler için de henüz netleşen bir tatil haberi yok. Milli Eğitim Bakanlığı tatil hakkında herhangi bir duyuru yapmadı.

Yılbaşı tatilinde kar yağacak mı?

İstanbul' da yaşayanlar da tatillerini kar ile karşılamaya hazırlanıyor.

Meteoroloji'den yapılan tahminler neticesinde de bu hafta kar yağışının beklendiği belirtildi. Salı günü akşam saatlerinde kış mevsimini tamamen yaşamaya başlayacağız.  Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi ile bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

Tatil dönüşü soğuk bir havaya merhaba diyerek 4 Ocak 2016 tarihinde de çalışanlar için yılın ilk çalışma günü olacak.

Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor

BAKMADAN GEÇME!