Yılbaşı hesapları damat adayından

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı hesapları damat adayından
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2002 01:52

Özcan Deniz gönlünü ‘‘Ford Super Model of the Turkey’’ birincisi Şebnem Schefer'a kaptırdı. Yeni yıla genç şarkıcının ailesiyle Schefer'ın ailesi bir arada girdi, gelen yüklü hesabı da Özcan Deniz ödedi.

Ünlü manken Ebru Destan'dan ayrıldıktan sonra özel hayatında kimseyi sokmayan fantezi müzik sanatçısı Özcan Deniz, yılbaşı gecesi sahneye çıkmak üzere gittiği Uludağ'da gönlünü Şebnem Schefer'a kaptırdı. Annesi Türk, babası Alman olan 19 yaşındaki Şebnem Schefer, özel bir kanalda sunuculuk yapıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Ford Süper Model Of The Turkey Yarışması'nda da birinci olan Schefer, yılbaşı tatilini ailesiyle birlikte Almanya yerine Uludağ'da geçirmeyi tercih etti. Şebnem Schefer her ne kadar Özcan Deniz için, ‘‘Allah yolunu açık etsin’’ diyerek aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çalışsa da iki gencin ailesinin Uludağ'da bir arada olması, ateşin bacayı çoktan sardığını gösteriyor.

Şebnem'in anne babasıyla birlikte aynı masayı Özcan Deniz'in kardeşi Ercan'ın eşi Evren hanım paylaşıyordu. Sabaha karşı sahneden inen Özcan Deniz, kulüp işletmecisini yanına çağırarak ailesiyle birlikte oturan Schefer ailesinin de hesabını ödedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!