Yeter dizisinin merakla beklenen 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisinin merakla beklenen 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 08:38

Yeter dizisi Perşembe akşamı nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Yeter'in son bölümünde Yekta ve Aylin mahkemede karşı karşı geldi. Yekta, Aylin'i şoke edecek bir hamlede bulundu. Yeter hayranları şimdi 22.bölüm fragmanını merak ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yeter son bölümde heyecan doruktaydı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin son bölümünde Yekta son kozunu oynadı. Herkesi kendi tarafına çeken Yekta, Aylin'i mahkemede zor durumdea bıraktı. İşte Yeter dizisi 21. bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

 

“Kuyruğunu kapana kıstırmış, yaralı bir tavşan gibisin...”

Yekta'nın Duru ile ilgili açtığı çocuk dolandırıcılığı davası Handan ve Filiz'i Aylin'e düşman eder. Zafer ise kaderine razıdır. Handan'ın belki de cezaevine gireceğini öğrenen Yılmaz'ın Yekta'ya öfkesi bir kat daha büyür. Aylin bir yandan aldığı tepkilere direnirken; bir yandan da savunma için avukat bulmaya çalışır. Ne kimse davayı almak ister; ne de Aylin masraflar için para bulabilir. Avukat çözümü Yılmaz'dan gelir; para ise sürpriz birinden… Herkes yavaş yavaş Aylin'in yanında yer almaya başlarken; Yekta buna izin vermemeye kararlıdır. Yekta'nın kötü baba ve eş olduğunu ispatlayacak geçerli hiç bir şahit bulamayan avukatın aklına; şeytanca bir savunma taktiği gelir. Ancak bu fikir Aylin cephesini birbirine katar. Ya bu fikri kabul edecekler ya da kaderlerine razı geleceklerdir.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLE

YETER 21. BÖLÜM  FRAGMANI

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta, ikna yeteneğini kullanarak Aylin'i bir komploya kurban gittiğine, Ebru'yu öldürmediğine inandırmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar ya İdil'i şahitlik yapmaya ikna edecek ya da Ebru'nun yaşadığını kanıtlayacaktır. Bu Yekta için ölüm kalım meselesine döner. Cinayet suçuyla cezaevine girerse her şeyini kaybedecektir ve sonrasında Aylin'in hayatını kendi inandığı gibi yaşayacağını düşündükçe deliye döner. Ceza avukatları Sabri ve Yılmaz ise, ona üçüncü bir seçenek sunarlar. Bunu kabul ederse, özgürlüğüne kavuşacak ama değer verdiği her şeyi geride bırakacaktır. Yekta kendine özgü zekasını kullanarak üç ihtimali birden devreye sokar. Artık herkes onun için sadece oyununa hizmet eden bir piyondur.

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru

Yeter dizisinin merakla beklenen 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yeter dizisinin merakla beklenen 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yeter dizisinin merakla beklenen 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!