Yeşil ışıkta gelen ölüm

Güncelleme Tarihi:

Yeşil ışıkta gelen ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 00:00

Bayram gezmesi dönüşü, yayalara yanan yeşil ışıkta karşıdan karşıya geçen 33 yaşındaki Zehra Işık ile kardeşi ve 10 yaşındaki yeğenine bir polisin kullandığı özel otomobil çarptı. Zehra Işık öldü, kardeşi ve yeğeni yaralı.

BİR tekstil firmasında sekreter olarak çalışan 33 yaşındaki Zehra Işık, aynı firmanın pazarlama servisinde çalışan kardeşi 28 yaşındaki Hülya Işık ve yeğeni 10 yaşındaki Seda Kalaylı ile önceki gece bayram gezmesine çıktı. Zeytinburnu sahilindeki bir kafede pasta yiyen Zehra Işık, Hülya Işık ve küçük Seda, Kocamustafapaşa’daki evlerine dönmek için saat 21.00 sıralarında trafik ışıklarına kadar yürüdü.

Yayaya yeşil yandı

Tanıkların söylediğine göre kendilerine yanan yeşil ışıkta karşıya geçmek isteyen Zehra Işık, Hülya Işık ve Seda Kalaylı’ya, yola çıktıkları anda polis memuru Fikri Serbest’in kullandığı 34 NLD 23 plakalı Renault Broadway marka otomobil çarptı. Zehra Işık hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Hülya Işık ile başından hafif yaralanan Seda Kalaylı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı.

Frene bastım duramadım

Ablası Zehra Işık’ın öldüğünden habersiz hastaneye koşan Sinan Işık, yaralı diğer ablası Hülya’ın başından ayrılmadı. İzinli olduğu belirtilen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fikri Serbest ise gözaltına alındı. Serbest, kendisine yeşil ışık yandığını iddia ederek frene basmasına rağmen duramadığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!