Yenilgi destanı

Güncelleme Tarihi:

Yenilgi destanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 01:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk vatandaşlarının serbest bırakılarak ülkelerine dönmeleri önemli ve sevindirici bir olaydır. Fakat IŞİD’le hangi pazarlıkların yapıldığı, vatandaşlarımızın özgürlüğü karşılığında nelerin vaat edildiği henüz gizemini korumaktadır” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli’nin yazılı açıklaması söyle:

ZAFER EDEBİYATI

“IŞİD teröristlerinin şiddet ve zorbalığı aylarca hükümet tarafından sineye çekilmiş, böylece Türkiye'nin eli kolu bağlanmıştır. Çok şükür 101 günlük zulüm ve eziyet döngüsü sonlanmıştır. IŞİD'in zorla ve tehdit yoluyla tutsak aldığı 46'sı Türk vatandaşı olmak üzere 49 kardeşimiz özgürlüklerine kavuşmuştur. Sevincimiz büyüktür. Vatandaşlarımızın sağ salim evlerine dönmeleri, sevdikleriyle ve aileleriyle buluşmaları hiç şüphesiz hepimiz adına mutluluk verici bir gelişmedir. Bu vesileyle IŞİD'in elinden kurtulan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, aileleriyle birlikte huzur ve esenlik diliyorum. Ayrıca, vahşi terör örgütünün, sanki Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit bir muhatabı gibi ima ve lanse edilmesi hükümetin 101 günlük perişanlığını ve acziyetini daha da perçinlemiştir. AK Parti zaaf ve açıklarını örtebilmek için dört bir koldan zafer edebiyatına sığınmış, 101 günlük ayıp ve rezaleti kapatmanın telaşına kapılmıştır. Dahası hükümetin, aylarca mağdur olmuş 49 kardeşimizin sırtından siyaset ve istismar yapması da en hafif tabirle samimiyet ve insaf noksanlığıdır.

Haberin Devamı

GİZLİ KALMAYACAK

IŞİD ile AK Parti arasındaki temas trafiğinin, değişik zeminlerde yürütülen müzakerelerin iç yüzü elbette gizli saklı kalmayacaktır. Partimiz IŞİD'in tutsak aldığı 49 kardeşimizin haklı sevincini paylaşırken, teröristlerin zalimliğini, bölgesel senaryoların AK Parti üzerinden adım adım icra edilmesini de unutmayacak ve unutturmayacaktır. Hüsrandan zafer çıkarmak, yenilgiden destan yazmak, bozgundan başarılı operasyon ve büyük Türkiye sonucu imal etmek kimseye yaramayacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!