Yenibir Bakış Konferansı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Yenibir Bakış Konferansı Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2003 15:25

Yenibir Bakış Konferanslarının altıncısı olan "NLP ile Yaşam Liderliği" konferansı 18 Ekim Cumartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi Kültür Koleji'nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Navitas Eğitim ve Danışmanlık Şirketi işbirliğiyle düzenlenen "NLP ile Yaşam Liderliği" konferansına 300'ü aşkın yenibir.com kullanıcısı katıldı.

Navitas Eğitim ve Danışmanlık Şirketi'nden; Demet Uyar Ezerler, katılımcılara, NLP'yi kişisel yaşantılarında başarıya ulaşmaları yönünde nasıl kullanabileceklerine dair ipuçları verdi.

Konferansta; anlamlı bir yaşam sürmek için öncelikle ne istediğimizi tam olarak bilmenin gerekliliği anlatıldı. Bunun için kişilerin farkındalığını artırmaları, güçlü yönlerini arkalarına alarak kişisel gelişim planları yapma ve katılımcılarla kendi yaşamlarının lideri olabilmenin yolları paylaşıldı. Konferansla ilgili özet dökümanlara aşağıda belirtilen linkten ulaşabilirsiniz. http://www.yenibir.com/yenibirbakis/ekim2003/

Haberin Devamı

Konferans sonrasında yenibir.com'un üçüncü yaşı nedeniyle tüm katılımcılarla birlikte mini bir kutlama yapıldı. Konferans katılımcılarından 10 kişiye AFM Sinemalarından sinema bileti hediye edildi.

yenibir.com bireysel üyelerine ücretsiz olarak düzenlenen "NLP ile Yaşam Liderliği" konferansı, 2003 yılında düzenlenen Yenibir Bakış Konferanslarının altıncısıydı. 2001 yılından bu yana düzenlenen Yenibir Bakış konferanslarıyla ilgili bilgiye www.yenibir.com/yenibirbakis adresinden ulaşılabilir. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!