Yeni yılda Balalayka

Güncelleme Tarihi:

Yeni yılda Balalayka
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Rus Balalayka Topluluğu Mydonose Showland'de birlikte yeni yıl özel konseri verecek. Konser cumartesi günü saat 20.30'da gerçekleşecek.

İstanbul yıllardır süren bir geleneğe ilk kez ev sahipliği yapıyor. Bu gelenek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni yıl özel konserleri. Üstelik bu konser Rus Balalayka Topluluğu'nun katılımıyla gerçekleşecek. 1991 yılından beri birinci sınıf müzisyenleri bünyesinde toplayan Balalayka Topluluğu Rus Müzik Akademisi mezunu birinci sınıf müzisyenlerden oluşuyor.

Sanatçıları muhteşem tekniklere, geniş bir ses rengi aralığına ve yüksek bir icra duygusuna sahip olan topluluk, bu konserde aryalar, valsler ve polkalardan oluşan bir repertuvar sunacak.

Dünyaca ünlü soprano Elvira Fatihova ve tenor Cesar Augusto Gutierrez'in solist olarak katılacağı konserde, şef Ernst Theis yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Kalinka, A. Tsigankov'un ‘‘Giriş ve Çardaş’’, V. Gridin'in ‘‘Eğlenceli Oyun’’ ve Rus halk dansı Tustep gibi eserleri seslendirecek. ‘‘Doktor Jivago’’ filminden Lara teması, Rus halk dansı Tsiganotchka ve Rus Axe ve Rus şarkılarından oluşan bir potburi de konserde solo olarak seslendirilecek.

Konserin bilet fiyatları 5-12 milyon arası değişiyor. Biletler Akmerkez, D&R Erenköy, D&R Nişantaşı, Capitol, Galleria, The Marmara Oteli, Showland'de yer alan Mydonose Call Center gişeleri (konser öncesi); Piramit, Teşvikiye, Carousel ve Akmerkez AFM gişeleri, VIP Turizm Seyahat merkezleri ve Kolon Tours'dan (0212 284 54 57) ve 335 9 335 no'lu Mydonose Call Center telefonunu arayarak, ayrıca www.mydonose.com.tr internet adresinden de bilet temin edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!