Yeni yıla geleceğin teknolojileriyle girin

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla geleceğin teknolojileriyle girin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2007 00:00

Bu yılbaşında nerede olursanız olun, ne yaparsanız yapın size teknoloji eşlik edecek. Hepimiz televizyon seyrediyoruz, cep telefonu kullanıyoruz, araçlara biniyoruz. Teknoloji meraklısıyız ve en iyi teknolojilerin peşindeyiz. Bizim gibi düşünenler için rüya gibi bir yılbaşı kurguladık...

Mekanlara Renovatio ile girin

Yılbaşı gecesi haberleştiğiniz arkadaşlarınıza gitmek için tam size uygun bir ulaşım aracı var (İçki içecekseniz dönüşte taksiye talim tabii). B91 Wraith motosikletlerinden bile daha çılgın sayılabilecek Renovatio minimalist, endüstriyel ve oldukça spor bir görünüme sahip.

Adını "yeniden doğuş" anlamına gelen renovatio kelimesinden alan motosiklet geleneksel çerçevenin hayli dışında, çünkü iç mekanik yapısını tamamen gösteren bir yapıya sahip. Corvette’in LS7 V8’inden üretilen, V-Twin su soğutmalı motoru sayesinde 150 ilá 190 beygir gücüne ulaşıyor. Üzerine bindiğiniz andan itibaren size yılbaşını hatırlatan bu motosikletle arkadaşlarınıza ulaştınız.

Nikon ile görüntüleyin

Arkadaşlarınızla buluştunuz ve fotoğraf çekmek istiyorsunuz. Fotoğraflarınızı çekerken hafıza kartınızın dolduğu ve nasıl yer bulacağınız, bilemediğiniz zamanlar olmuştur mutlaka. Ama 8 megapiksellik Nikon Coolpix S51c’de kablosuz ağa bağlanma özelliği var.

Böylece kartınız dolduğu zaman fotoğraflarınızı direkt olarak fotoğraf sitesi Flickr.com hesabınıza veya Nikon’un online fotoğraf bankasına e.posta ile gönderebilirsiniz. Cihaz aynı zamanda 3x zoom özelliğine, LCD ekrana ve tamamen siyah bir dış yüzeye sahip.

Çantanızdaki laboratuvar

Fotoğraf makinenizle görüntülediğiniz anı, elle tutulur bir belge haline getirmek istiyorsunuz. Hem de beklemeden! HP Photosmart A717 küçük fotoğraf yazıcı bu işe yarıyor.

Bilgisayar olmaksızın 4 bin kadar fotoğrafı kaydedebilen bu mini yazıcı, 13 x 18 cm tam boyutlu fotoğrafları görüntüleme, düzeltme ve anında kuruyan baskı almanın rahatlığını arayan kişiler için tasarlanmış. Yazıcıda 4 GB dahili bellek, 6,35 cm likit kristal ekran bulunuyor. Cihaz 39 saniyede fotoğraf baskısı yapabiliyor.

Hayatı Sony ile kaydedin

Fotoğrafın yetmediği, yaşamı en iyi canlılıkla kaydetmek istediğiniz anlar da olacak. İşte bu durumda Sony’nin yüksek çözünürlüklü kamerası HDR-SR7E en iyi yardımcınız olabilir.

Ürün, üstün teknolojiyle elde edilen ClearVid CMOS sensöre sahip. Bu sensör, Carl Zeiss’in Vario-Sonnar objektifi ile birleşince görüntüde en iyiyi yakalamak mümkün oluyor. 10x optik, 20x sayısal olmak üzere toplam 30x yakınlaştırma özelliğine sahip olan kamera, 60 GB dahili hafızasına 22 saate kadar yüksek çözünürlüklü kayıt yapabiliyor. Bu süre de size fazlasıyla yetecektir.

İlle de TVdiyenlere

Aslında istediğiniz şey evde ayaklarınızı uzatıp televizyon izlemek. Dışarıya çıkmak yerine en sakin yılbaşı gecesini geçirmek istiyorsunuz. O zaman 80 cm’lik bir keyif sizi bekliyor:

Panasonic TX-32LX70F VIERA LCD TV. 16:9 oranlı ekran görüntüsüyle size bir sinema keyfi yaşatan cihaz, 1366 x 768 piksel çözünürlük sunuyor. TV, akıllı görüntü kontrolü ve 3 boyutlu renk yönetimi gibi teknolojik özellikleri barındırıyor. 1 bas, 2 tiz hoparlöre sahip Panasonic TX-32LX70F, 20 watt ses çıkışına sahip.

HP ile yılbaşı keyfi

Yılbaşı diye dizüstü bilgisayarınızla eğlenmeyi ve iletişimi ihmal mi edeceksiniz? O halde özel bir sürüm olan HP Pavilion dv6500’ü göz ardı etmeyin.

Estetik görünüm ve HP performansı ile bu sınırlı sürüm seramik beyazı ve gümüş dizüstü bilgisayarı adeta ilgi çekmek için tasarlanmış. Üstün dijital eğlence ve gelişmiş özellikler için orijinal Windows Vista Home içeren dizüstü, müzik ve film dosyalarınıza doğrudan ulaşabilmeniz için uzaktan kumanda ve HP QuickPlay içeren muhteşem eğlenceyi sunuyor.

Onkyo kalitesiyle en berrak ses

Gecenin sonunda evinize geldiniz. Yorgunsunuz ama halen ayaktasınız. Hafif bir müzik dinlemek istiyorsunuz. Onkyo HT-SP908 Home Theater System (Ev Sinema Sistemi) 1080p, görüntüsü ve stüdyo kalitesindeki sesi ile içinde DTS-HD Master Audio ve Dolby True HD gibi teknolojileri aynı anda barındıran teknolojinin en son noktası. Sistem 7.1 A\V kanalı, HDMI 1.3 alıcısı, yüksek görüntü kalitesini koruyan DVD, CD ve MP3 oynatıcısına da sahip.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!