Yeni Türk Telekom konuşma tarifesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni Türk Telekom konuşma tarifesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 14:42

Danıştay 13. Dairesi'nin Türk Telekom'un tarifelerini yürütmeyi durdurma kararından sonra Türk Telekom yeni tarifeler düzenledi. İşte indirimli tarifeler...

Haberin Devamı

Onaylanan yeni Türk Telekom tarifeleri ile uzak mesafe (şehirlerarası-milletlerarası-GSM aramaları) görüşme ücretlerindeki yüzde 55'den yüzde 60'a varan indirimler korunuyor. Buna ek olarak ise StandartHATT'ta şehiriçi ücretlerinde yüzde 16 oranında yeni indirimler yapılıyor.

HesaplıHATT'taki şehirçi indirim oranı ise yüzde 10 olacak. Daha önceki tarifelerde bulunmayan ancak 1 Mart tarihli tarife ile yeni getirilmiş olan StandartHATT'taki bedava gece kontörü uygulamasına son verilmiş ve HesaplıHATT'a uygulanan bedava kontör sayısı 100'e indirilmiş. Buna karşılık HesaplıHATT'taki gece kontörlerinin kullanımı yılsonuna kadar uygulanmak üzere gece saat 10.00'dan akşam saat 8.00'a çekilmiş. Böylece bedava kontörlerin kullanımı daha uygun hale getirilmiş.

Haberin Devamı

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany'nin bu konudaki açıklaması ise şöyle: "Yeni tarifelerin yanında müşterilerimizi yakından ilgilendiren iki konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle saniye bazlı ücretlendirmeye geçiş için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız Telekomünikasyon Kurumu'nun bilgisi dahilinde devam etmektedir. Yılsonuna kadar bu opsiyonu Telekomünikasyon Kurumu'nun onayıyla yürürlüğe sokmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Böylece müşterilerimize mevcut tarifelerimiz yanında saniye bazlı ücretlendirme alternatifini de sunmuş olacağız. İkinci olarak toptan ADSL ve Veri Akışı Erişimi tarifelerinde de indirim için Kurum'a başvurmuş bulunuyoruz. Onaylanmasını umduğumuz yeni tarifelerle yüksek hızda internet kullananlara ISS'lerin de indirim yapabilmesinin önünü açmış olacağız. Böylece sektördeki rekabeti destekleme ve pazarı büyütme konusunda çok önemli bir adımı atmış oluyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!