Yeni sezonda daha fazla kazanacak

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonda daha fazla kazanacak
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 12:09

Kanser tedavisinin ardından setlere geri dönen Vahide Gördüm, haftalık 20 bin liraya yeni bir dizi için anlaştı. Oyuncu yetiştiren bir sanat okulu sahibi olan Gördüm, kazancını okulun kirasına ve hocalarına harcadığını söyledi.

Haberin Devamı

Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm meme kanserine yakalandıktan sonra setlere ara vermişti.

Uzun süren kanser tedavisinin ardından oyuncu, yeni sezonda Amerika'nın sevilen hastane dizisi Private Practice'in yerli versiyonunda bir doktoru canlandıracak.

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; MED yapımla tekrar anlaşan Gördüm, geçen sezon aldığı 15 bin liraya, 5 bin daha ekleyerek ücretini 20 bin liraya çıkardı.

Vahide Gördümdiziden aldığı ücreti kocası Altan Gördüm'le birlikte açtığı Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'ne yatırdığını ifade etti.

Gençlere oyunculuk dersi veren Gördüm, kazandığı tüm parayı aylık masrafı ortalama 60 bin lira olan okulunun kirasına, eğitmenlerine harcadığını söyledi.

SETTE ODA BÄ°LE Ä°STEMEDİ   Â

Ünlü oyuncu setlere döndüğü için de çok heyecanlandığını söyledi. Yeni dizisinde haftada 4 gün çalışacak olan Gördüm, sette de oldukçamütevazı. Kendisi için yapımcısından hiçbir özel istekte bulunmayan oyuncu, dinlenmek için bir karavan ya da özel oda isteğinde bile bulunmadı.

Haberin Devamı

Kanser hastalığına dair hiçbir şeyi hatırlamak istemeyen Gördüm, "Hayatımda o sayfayı kapattım. Yeni bir sayfa ile günlerime devam ediyorum" dedi.

TATÄ°LE GÄ°TTÄ°LER       Â

Vahide Gördümyeni sezon öncesi eÅŸi Altan Gördümve kızları ile bir haftalıkmavi yolculuÄŸa çıktı. Gördüm"Bu tatil bana çok iyi geldi. Moral depoladım" dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!