Yeni sevgili Pınar'a sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yeni sevgili Pınara sahip çıktı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2006 00:00

Sevgilisi Tony'den ayrıldıktan sonra "İhanet eden taraf" olduğu iddiasıyla ağır eleştirilen Pınar Altuğ'a, sonunda sevgilisi Yağmur Atacan sahip çıktı. Atacan, "Evet Pınar'la beraberiz. Yakında her şeyi açıklayacağız" dedi.

Haberin Devamı

 

Evet beraberiz

Pınar Altuğ, önce eşi Umut Elçioğlu'ndan, Tony Teodoridis yüzünden ayrılmasıyla günlerce manşetlerden düşmemişti. Aradan dört yıl geçti, Altuğ yine ihanet haberleriyle gündemde. Bu kez Tony Teodoridis'i, internette tanıştığı Can Tezal'la aldattığı iddia edilen Pınar Altuğ'un ihanet mesajları ortalarda dolaşırken, ortaya üçüncü bir isim daha çıktı, Yağmur Atacan...

Yeni sevgili Pınara sahip çıktı
Â
Yeni sevgili Pınara sahip çıktı

Pınar Altuğ'un bir süredir kendi gibi oyuncu olan 23 yaşındaki Yağmur Atacan'la flört ettiği, sevgilisin Can Tezal değil, Atacan olduğunun gündeme gelmesi, kafaların iyice karışmasına neden oldu. Tony Teodoridis'den ayrıldıktan sonra Çeşme'ye tatile giden Pınar Altuğ, bu tatilini Yağmur Atacan'la beraber yapması, gerçeklerin de ortaya çıkmasını sağladı. İddiaların gündeme gelmesiyle görüştüğümüz Yağmur Atacan, Pınar Altuğ'u sevdiğini, onun iftiraya kurban gittiğini, şu an onun yanında bulunduğunu ancak bir açıklama yapmak için zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, ilişkilerini yalanlamamıştı.

Haberin Devamı

Yeni sevgili Pınara sahip çıktı
Â
Yeni sevgili Pınara sahip çıktı

Şu sıralar Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği, "Sınav" filminde başrol oynayan Yağmur Atacan, sevdiği kadına ağır eleştirilerin devam ettiğini görünce, aşkını da itiraf etmek zorunda kaldı. Çekim arasında görüştüğümüz genç oyuncu, "Evet, Pınar ile beraberiz. Şu an o da, ben de toparlanıyoruz. Keyfimiz de yerinde. Zaten yakında bütün gerçekler ortaya çıkacak. Gerekirse bir basın toplantısı düzenler, her şeyi anlatırız" şeklinde konuştu.

/images/100/0x0/55eb6c85f018fbb8f8c02d69

/images/100/0x0/55eb6c85f018fbb8f8c02d6b

 

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!