Yeni sevgili eski kocayla birlikte eski sevgiliyi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Yeni sevgili eski kocayla birlikte eski sevgiliyi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 22:06

Adana Seyhan’ın Hadırlı Mahallesi’ndeki narenciye bahçesinin yakınında 4 Aralık’ta başından ve boynundan tabancayla vurularak öldürülen Serdar Ağırağaç’ın (41) cesedi bulundu. Ağırağaç'ın eski sevgilisi Emine T.'yi (34) takibe alan polis cinayeti kısa sürede çözdü.

Haberin Devamı

İddiaya göre, bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışan Emine T., 17 yıl önce Osman Ç. ile (41) evlendi, iki çocukları oldu ancak maddi sıkıntı yüzünden 5 yıl önce boşandı.

Boşandıktan sonra Ağırağaç'la birlikte yaşayan Emine T., bir süre sonra ilişkisine son verdi ve iki çocuk babası Nihat Yıldırım'la aşk yaşamaya başladı. Terk edilmeyi hazmedemeyen Ağırağaç’ın tehditleri nedeniyle çocuklarına zarar geleceğinden korkan Emine T. durumu Yıldırım'a ve eski eşine anlattı.

Yıldırım ve Osman Ç., eski sevgilinin peşine düştü. Yıldırım ve Abdülhalim A., dövdükleri Ağırağaç’ı boynundan ve başından tabancayla vurup öldürdükten sonra boş araziye attı.

Olayla ilgili Emine T. ve Nihat Yıldırım ile birlikte 7 kişi gözaltına alınırken, eski koca Osman Ç. kayıplara karıştı.

Yıldırım ifadesinde, "Emine, ölen Serdar'ı bana ağabeyi olarak tanıttı. Yaptığım araştırmada benden önceki sevgili olduğunu öğrendim" dedi. Yıldırım tutuklanırken, Emine T.'ye ev hapsi verildi. Diğer 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!