Yeni evine hoş geldin Jennifer

Güncelleme Tarihi:

Yeni evine hoş geldin Jennifer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 00:00

Jennifer Lopez, İstanbul’dan ev aldı. Ünlü şarkıcı için inşaat sahasına “Yeni evine hoş geldin” yazılı pankartlar asıldı.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ hafta İstanbul’da üç konser veren Jennifer Lopez, önceki gün Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da sahneye çıktı, ardından tekrar İstanbul’a döndü. Varyap ve Gap’ın ortak konut projesi Metropol İstanbul’dan ev alan Lopez için dün Metropol İstanbul’un Ataşehir’deki ofisinde basın toplantısı düzenlendi. Çalık Holding İnşaat Grubu Başkanı Ahmet Taçyıldız ile Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş’ın da katıldığı toplantıda Lopez’e 2013 yılında bitecek olan projenin temsili anahtarı ve tapusu verildi. Anahtarın 100 yıllık olduğunu öğrenince “Aman tanrım” diye çığlık atan şarkıcı, daha sonra inşaatın maketini inceledi ve bir binayı gösterip “Bu güzel yerden isterim” diyerek espri yaptı. “İstanbul’a yeniden geleceğim, burası çok güzel bir şehir” diyen Lopez, basın toplantısının ardından inşaat sahasına gitti. Alana asılan “Welcome to Metropol” (Metropol’e hoş geldin) ve “Welcome to new home” (Yeni evine hoş geldin) pankartlarını görünce şaşıran Lopez, bir kez daha çığlık atarak “Çok teşekkür ederim” dedi. Lopez, daha sonra konakladığı Hotel Les Ottomans’a döndü.

Boğaz’ı izleyecek 

Lopez’in aldığı daire hakkında bilgi veren Erdinç Varlıbaş, “Metropol kulesinden, geniş olan, Boğaz ve adaları gören bir daire aldı. Kaç oda olduğunu ve hangi katta bulunduğunu sözleşme gereği söyleyemiyoruz” dedi. Varlıbaş, evin ünlü şarkıcıya hediye mi edildiği sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Jennifer Lopez birçok ülkeden yatırım amaçlı daire almış. Bize de menajeri vasıtasıyla ulaştı. Kendisine özel bir indirim yaptık. Ama daireyi bizzat satın aldı.”

Haberin Devamı

İkizlere park

Jennifer Lopez, basın toplantısına ikizleri Max ve Emme’yi de getirdi. Ünlü şarkıcı toplantıdayken, çocukları onlar için özel olarak yaptırılan oyun parkında eğlendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!