Yeni aya dikkat

Güncelleme Tarihi:

Yeni aya dikkat
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 07:02

8 Haziran’daki yeni ay bazı burçlara seyahat fırsatı, bazılarına da kariyer değişiklikleri getiriyor.

Haberin Devamı

KOÇ
Ajandanızda 8 Haziran hafta sonunu seyahate ayırın. Önümüzdeki haftaysa çok yoğun geçecek. Halletmeniz gereken pek çok detay, organize etmeniz gereken pek çok iş var. Mars’ın Neptün’le olan açısı, bazı mekanik sorunlar, arızalar getirebilir. Otomobilinizi elden geçirseniz iyi olur.


BOÄžA Â
Boğa burçları maddi açıdan hüsrana uğramayı değil, kazancı sever. Ancak bu hafta durum pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ama 8 Haziran’daki yeni ayla birlikte, eğer aklınızda patronunuzdan zam isteme planı varsa, mutlaka bunu yapın. Karşılığını alacaksınız.


Ä°KÄ°ZLER
8 Haziran’daki yeni ay, İkizler burcunda. Üzerinizde iki hafta sürecek bu etkiyle her ne adım atarsanız, tüm yılı etkileyeceksiniz. Dolayısıyla kararlarınızı akıllıca vermeye çalışın. Eğer yeni bir şeylere dahil olmayı, başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı.

Haberin Devamı


YENGEÇ
Bu hafta, sakince düşünüp gelecekle ilgili planlar yapmak için çok uygun. Akıllı olup tüm yılı planlı bir şekilde kullanmanız gerek. Haftasonuna doğruysa, özellikle 7 Haziran’da aşk kapınızı çalabilir.


ASLAN
Sosyal hayatınız bu hafta çok hareketlenecek. Eğer arkadaşlarınızı biraraya getireceğiniz bir parti organizasyonu düşünüyorsanız, sadece en yakınlarınızı seçmeye özen gösterin. En yaratıcı olacağınız günlerse 3 Haziran Pazartesi ve 7 Haziran Cuma. Bunu mutlaka kullanın!


BAÅžAK
Kariyeriniz parlamak üzere, yakın zamanda büyük bir terfi alabilirsiniz. Bu süreç 8 Haziran’daki yeni ayla başlayacak ama bu hafta görüşmeleri yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak Merkür’ün Uranüs’le açısından dolayı maaş teklifi az gelebilir. Ama unutmayın, verilecek pozisyon hayalinizin ötesinde.


TERAZÄ°
Her an seyahat etmeye karar verebilirsiniz. Ve farkında olmadan, seçebileceğiniz en mükemmel zamanı seçmiş olacaksınız. İş yerindeki sorumluluklar bu aralar sizi biraz sıkıyor olabilir ama seyahate çıkmadan önce masanızdaki işleri temizlemenizde fayda var.


AKREP
Çok kârlı bir işe son noktayı koymanıza çok az kaldı. Ama son dakikada çıkacak bazı pürüzler sinirinizi bozmasın, dikkat edin. 8 Haziran’daki yeni ayla birlikte bazı ciddi konuşmalar yaşanabilir. Ama bir akrep burcu olarak zeki ve çalışkansınız. Bu durumu da kolaylıkla atlatacaksınız.

Haberin Devamı


YAY
Bu hafta evlilik çanları çalabilir. Eğer durum gerçekten böyleyse bu haftasonu planları yapmaya başlayın. Ancak bu işler sizi biraz gergin hale getirebilir. Sinirlerinize ve sabrınıza hakim olmaya çalışın. Eğer zaten evliyseniz, eşinizin sizin için çok güzel haberleri olacak.

OÄžLAK
Bu yılın başında spora başlamaya karar verip bir türlü başaramadıysanız, 8 Haziran’daki yeni ay, size bunun için yeniden bir şans ve enerji verecek. Aynı dönemde ofis hayatınızda çok hareketli geçmeye başlayacak. İşler yoğunlaşabilir ama neyse ki enerjiniz tam olacak.


KOVA
Bu hafta aşk hayatınız açısından çok güzel günler sizi bekliyor. Giyim kuşamınıza, bakımınıza biraz daha özen gösterin. Aşkı bulmanızı kolaylaştıracak. Eğer zaten biriyle birlikteyseniz, daha da yakınlaşmanızı ve hatta belki bir bebek planı yapmanızı sağlayabilir yeni ay.

Haberin Devamı


BALIK
Bu hafta evinizle ilgili hayalini kurduğunuz şeyleri yapmaya başlayabilirsiniz. Bir odayı boyayabilir, yeni mobilyalar alabilir ya da mutfağınızı baştan aşağıya değiştirebilirsiniz. 8 Haziran’daki yeni ay, size tüm bunları yapmanız için olanak ve enerji verecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!