Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 27-31 Mayıs haftası Yemekteyiz kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde kim birinci oldu 27-31 Mayıs haftası Yemekteyiz kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 19:31

TV8 ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı yemek programı Yemekteyiz'de yapılan oylama sonucu haftanın finali gerçekleşti ve Yemekteyiz birincisi belli oldu. Bir hafta boyunca birbirinden farklı menülerle yarışan yarışmacılardan biri, cuma günü yapılan oylama sonucu para ödülünün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte, 27-31 Mayıs haftası Yemekteyiz'in kazanan ismi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı TV8 ekranlarının sevilen programı  Yemekteyiz'de 27-31 Mayıs haftasının kazanan ismi belli oldu.  Yarışmayı birinci olarak bitiren bir isim 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta hangi yarışmacı ödülü kazandı? İşte, 27-31 Mayıs haftası Yemekteyiz birincisi..

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

27-31 Mayıs  Yemekteyiz'de yarışmacılar hafta boyunca yaptığı puanlama ile haftanın birincisini seçti ve bir isim 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi olarak haftanın zirvesine oturdu.  Yemekteyiz'de bu haftanın kazanan ismi Semih Oruç oldu. Böylece yarışmacı para ödülünün sahibi oldu.

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLER?

ELİF ÇAKI

Aslen Tokatlı olan Elif Çakı, 26 yaşındı. Evli ve 1 çocuk annesi. Kasiyerlik ve kepçeci olarak çalışmış.

LEVENT CANSES

Haberin Devamı

Yemekteyiz yarışmasına katılan Levent Canses, şarkıcılık yaptığını ifade etti. Birçok mekanda sahne alan Levent Bey'in kendisine ait bir organizasyon şirketi var.

ESRA ÜLKER

Güzel yarışmacı Instagram’ı aktif olarak kullanıyor. Esra Ülker, en az diğer isimler kadar iddialı.

SEMİH ORUÇ

Aslen İzmitli olan Semih Oruç, acil tıp teknisyeni. Tek başına yaşamını sürdüren genç yarışmacı, bu nedenle iyi yemek yaptığını söylüyor.

MELEK ENGİN

Yemekteyiz yarışmasına katılan Melek Engin evlidir. 43 yaşında çocuk bakıcısı Trabzonlu 4 çocuğu var.

BAKMADAN GEÇME!