Yemeksepeti.com’da hızlı büyüme

Güncelleme Tarihi:

Yemeksepeti.com’da hızlı büyüme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2006 10:23

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, kurulduğu günden bu yana devam eden büyümesini 2005 yılında da sürdürdü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl sonu itibariyle kayıtlı kullanıcı sayısını 130.000’e çıkartan yemeksepeti.com, üye restoran sayısını da 850’ye yükseltti. Günde aldığı 3.500 siparişle 10.000’den fazla kişiye hizmet veren yemeksepeti.com, önemli bir rekora imza atarak işlem hacmini de %150 artırdı. Bu artışta akşam saatlerinde evden verilen siparişlerdeki büyük artış ciddi anlamda pay sahibi oldu. ADSL’in yaygınlaşması ile beraber 2006 yılında da ciddi bir artış bekleniyor.

 

Yemeksepeti.com’un böylesine hızlı büyümesinin sunduğu hizmetin kalitesi ve çeşitliliğinden kaynaklandığını belirten yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın şunları söyledi: “Yemeksepeti.com olarak ülkemizdeki e-ticaret anlayışına yepyeni bir boyut getirdiğimize inanıyorum. Aynı zamanda paket servis anlayışına da verimli ve hızlı bir alternatif sunduk. Kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı şekilde tespit ederek, çalışmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Kullanıcı sayımızın sürekli artması ve bugüne dek kazandığımız sayısız ödülü, çalışmalarımızda ulaştığımız başarının bir kanıtı olarak görüyorum. Her zaman yanımızda olan kullanıcılarımıza ve üye restoranlara, yemeksepeti.com’a olan katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.”

 

Haberin Devamı

Türkiye’nin en gelişmiş ve ilk online yemek siparişi sitesi olan yemeksepeti.com, 2000 yılında faaliyete geçti. Yemeksepeti.com ülkemizdeki paket servis anlayışına çok daha verimli ve hızlı bir alternatif getirdi. Türkiye çapında yaygın hizmet vermeyi kendine misyon edinen yemeksepeti.com, tüm İnternet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, İnternet’ten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor. Halen 850 restoran ve 130 bin kayıtlı üyeye sahip olan yemeksepeti.com, geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu siparişini aldı.

 

Yemeksepeti.com, Microsoft ve DorukNet tarafından geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen Altın Örümcek Web Yarışması'nda “E-Ticaret” ve “Servisler” kategorilerinde birinci olurken, organizasyonun en büyük ödülü olan “Türkiye'nin En İyi Web Sitesi” ödülünün de sahibi oldu. Günde aldığı 3.500 siparişle yaklaşık 10.000 kişiye hizmet veren yemeksepeti.com, İnternet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra SMS yoluyla ve Digiturk 525. kanaldan da sipariş kabul ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!