Yeğenine ait daireyi sahte belgeyle sattı

Güncelleme Tarihi:

Yeğenine ait daireyi sahte belgeyle sattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 11:55

YILLARDIR Almanya'da yaşayan 33 yaşındaki Cem Karaazmak, kesin dönüş yaparak geldiği Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, kötü bir sürprizle karşılaştı. Kazada ölen anne ve babasından kalan yaklaşık 150 bin YTL değerindeki dairenin dayısı tarafından sahte belge düzenlenerek satıldığını ileri süren Karaazmak, şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Annesi, babası ve kardeşini, 1979 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelirken geçirdikleri trafik kazasında kaybeden, kendisi ise yaralı kurtulan Cem Karaazmak'ı, Almanya'daki yakınları büyüttü. Münih'te havaalanında, meydan hizmetlerinde çalışan Cem Karaazmak, Türkiye'ye kesin dönüş yaparak, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi'ne geldi.

Ancak, memleketine geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşan Karaazmak, İstanbul'da oturan dayısı Y.K.'nin, ölen anne ve babasından kalan Avcılar Denizköşkler Mahallesi'ndeki 150 bin YTL değerindeki daireyi sahte belgelerle sattığını öğrendi.

Diğer dayısı Yalçın K.'nin durumu kendisine bildirmesi üzerine araştırma yapan ve Tapu Dairesi'ndeki satış belgelerini incelettiren Cem Karaazmak, dayısı Y.K.'nin, kendisi adına sahte nüfus cüzdanı çıkarıp, noterden vekalet alarak, daireyi sattığını iddia etti.

Haberin Devamı

Cem Karaazmak, dayısı hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunurken, sahte belgelerle daire sattığı ileri sürülen Y.K. ise ortadan kayboldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!