Yazıcını yanında taşı

Güncelleme Tarihi:

Yazıcını yanında taşı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 12:17

HP, her an her yerden yazıcı çıktısı almak isteyenler için geliştirdiği HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcı Serisi ile mobil yaşayan ya da çalışanların tüm baskı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Haberin Devamı

Sigortadan enerjiye, ilaçtan hızlı tüketim ürünlerine kadar her sektördeki mobil çalışanlar, sahada dolaşırken sık sık yazıcı çıktısı almak zorunda kalıyor. Bunun için de ya ofise dönmeleri ya da bu tür hizmetler sunan yerleri aramaları gerekiyor. Oysa HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcılar sayesinde, hareket halindeyken de yazıcı çıktısı alınabiliyor. Bu yazıcılar, sahada çalışanların yanı sıra, fuar, kongre, sergi gibi etkinliklere sık katılan firmalar için de avantajlı bir çözüm sunuyor. Gerektiği zaman ve gerektiği kadar baskı almayı sağlayan taşınabilir yazıcılar ile önemli bir maliyet avantajı sağlanıyor.

 

Hafif, pratik, ekonomik

 

Haberin Devamı

HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcı Serisi'ndeki ürünler, sadece 2,05 kilogramdan başlayan ağırlıkları ile rahatlıkla her yere götürülebiliyor. İstenirse arabaya monte edilerek de kullanılabiliyor.

 

Kablosuz Bluetooth ve 802.11 WLAN teknolojilerini kullanan bu yazıcılarla, PC, dizüstü bilgisayar, PDA, fotoğraf makinesi, cep telefonuna bağlanılarak baskı alınabiliyor.

 

HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcıların Windows, Mac, Windows Mobile, Palm, Symbian, Pocket PC ve cep telefonu işletim sistemleri ile uyumlu olması, yazıcıların kullanım alanlarını daha da artırıyor.

 

HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcılar, gelişmiş bellek özellikleriyle de dikkat çekiyor. 32 MB genişliğindeki bellek, daha çok sayıda dokümanın kaydedilebilmesini sağlıyor.

 

USB 2.0 FS flash disk girişi de bulunan bu yazıcılardaki CF/SD/MMC kart girişleri de, benzerlerine oranlar önemli bir fark yaratıyor.

 

Bu yazıcıların ultra ince lityum-iyon pili, 450 sayfaya kadar çıktı alabiliyor. Üstelik sadece lazer kalitesinde siyah-beyaz sayfalar değil, 10x15 cm boyutunda, kenar boşluksuz veya A4'e kadar her boyutta, kenar boşluklu fotoğraf baskısı da alınabiliyor.

 

Haberin Devamı

HP Deskjet 460 Taşınabilir Yazıcı Serisi'ndeki ürünlerde kullanılabilen HP Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşları da mürekkep tasarrufu sağlayarak toplam baskı maliyetlerini düşürüyor.

 

Rakamlar anlatıyor

 

- Dakikada 17 sayfa siyah/beyaz, 16 sayfa renkli çıktı

- Tek kartuşla 450 sayfa siyah/beyaz, 260/450 sayfa renkli çıktı

- 50 sayfalık kağıt tepsisi

- Siyah çıktıda 1200 dpi, renkli çıktıda 4800x1200 dpi çözünürlük

- 4 ya da isteğe bağlı olarak 6 renk mürekkep

 

HP Deskjet 460 yazıcılar, 296 dolardan başlayan fiyatlarla, mobil yaşayanların ve çalışanların kullanımına sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!