Yazarımız Ayşe Aral'ı kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Yazarımız Ayşe Aralı kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 01:08

Hürriyet Kelebek yazarı Ayşe Aral, 46 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Dün akşam saat 20.30 sıralarında evinde dinlenirken fenalaşan Aral, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalp rahatsızlığı bulunan Ayşe Aral’da kalp pili takılıydı.

Ünlü karikatürist Tekin Aral’ın kızı olan Ayşe Aral yarın Zincirlikuyu Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.


DOSTLARI NE DEDİ?

Ayşe Aral'ın ölüm haberi dostlarını yasa boğdu. 

Gülse Birsel: Aklım almıyor

Ayşe Aral'ın ölüm haberinin ardından yakın dostu Gülse Birsel Twitter sayfasına duygusal bir not düştü.

Birsel "Liseden sınıf arkadaşım, Kelebek yazarı Ayşe Aral'ı kaybettik. Aklıma sığmıyor. Yıllardır süren bir kalp sorunu vardı. Başımız sağolsun." dedi.

Deniz Seki:Nurlar yağsın üzerine Ayşem!

En zor günlerimde o güzel kalbinle, o tatlı dilinle, tüm insaniyetinle bana , aileme sevenlerime destek olduğunu nasıl unutabilirim... Bu vakitsiz gidişin beni ve bizleri derinden yaraladı. Nurlar yağsın üzerine Ayşem!

Haberin Devamı

Çiçek Dilligil: Tanıdığım en dobra insanlardandı

O kadar şaşkın ve üzgünüm ki:( Ahhhh.. Nasıl? Nasıl? Bu kadar işte...Dün var, bugün Yok..Aniden, hiç beklemeden, erkenden, apansız.. Mekanın cennet olsun Ayşe.. Tanıdığım en dobra insanlardandı.. Offff:(

Esra Ceyhan: Bu kayba sözüm kalmadı

İnanamıyorum Ayşem, canım dostum,vefalım... Ona Ayşe ya da Ayşe'ciğim demezdim... Ayşem, Ayşelerin Ayşesi hepsinin bi tanesi derdim. Gazeteci duruşu,dürüstlüğü,insanlığı başkaydı. Her zaman dik duran bir kadın oldu. Son derece sevgi dolu dünya tatlısı bir insandı...Kalemi adildi. Çıkarlara ya da gündelik ilişkilerin değişkenliğine göre menfaat için eğilip bükülmedi hiç...İnsanlara yardım etmeyi ilke edindi, kadınlara destek oldu, çocukları, onları çok ama çok sevdi. Güldürdü ama düşündürdü, yazdıkları bazen kalbimizde çizik bıraktı ama haklıydı...Kıymetlilerim Ayşe çok görgülü, kaliteli bir kızdı... Güzel, vefalı, zeki Ayşem... O annemin de Ayşesiydi...Anneciğim de onu çoooooook sevdi... Şimdi bu yazıyı yazarken sanki bir konu olmuş da Ayşe'yi anlatıyormuşum gibi hissediyorum,oysa onu kaybetmişiz, bir saattir öyle oturuyorum içim donmuş anlamıyorum, inanamıyorum... Annesi için evlat Ayşe, evladı için anne Ayşe, benim için istediğim saatte telefon edeceğim her şeyi konuşabileceğim kardeş dost Ayşem demek ki...
Bu kayba sözüm kalmadı...
Allah'ım benim güzel kardeşimin mekanı cennet olsun... Anneciğine, evladına,
kardeşine tüm sevenlerine hepimize sabırlar ver Allah'ım...

Haberin Devamı

Işın Karaca: Hüznünün tarifi yok

Benim canım Ayşem... Mekanın cennet olsun güzel yürekli arkadaşım.. Herkese koşan, kimseyi kırmayan, vicdanı derya deniz Ayşem... Yolun ışık olsun... Hüznünün tarifi yok..

Metin Arolat: Babanı bu kadar mı özledin?

Ah Benim canım Ayşe'm. İçimi nasıl yaktı gece vakti duyduğum bu kara haber. Ne çok severdim seni bilirsin. Ne saçma sapan gülerdik olur olmaz şeylere... Ah Ayşe'm... Çok özledim dediğin babanın yanına uçmak için bu kadar mı acele ettin sen.? Babalar gününü mü seçtin? Ah Ayşe'm, inan kavruldu içim. Sana daha fazla vakit ayırmayı atladım ya hep, gel bi uğra, bir çay içelim özledim dediğinde, fani dünya işleri yüzünden mi erteledim ben o sohbetleri. Özür dilerim... Tüh bana! Ah Ayşe'm, nurlar içinde yat oralarda. Çok üzgünüm.

Haberin Devamı

Demet Akalın Kurt: Mekanın cennet olsun...

Dobra kadın Hürriyet gazetesi yazarı Ayse Aral vefat etmis... Mekanı cennet olsun...

Deniz Seki: Nurlar yağsın üzerine Ayşe'm...

En zor günlerimde o güzel kalbinle, o tatlı dilinle, tüm insaniyetinle bana, aileme, sevenlerime destek olduğunu nasıl unutabilirim? Bu vakitsiz gidişin beni ve bizleri derinden yaraladı. Nurlar yağsın üzerine Ayşe'm...

Yazarımız Ayşe Aralı kaybettik

 "SENİ ÇOK ÖZLEDİM BABACIĞIM"

Ayşe Aral 2 gün önce Instagram sayfasında babasıyla yer aldığı fotoğrafı paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü:

"Babam, canım babam sen gittiginden beri gözyaşlarımı içime akıtıyorum, seni öyle çok özledim ki kelimer yetesiz! Hem doğum günün hem Babalar Günü'n kutlu olsun Teko'm..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!