Yaya geçidindeki kazada 2 yaşındaki Ömer öldü, ablası yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Yaya geçidindeki kazada 2 yaşındaki Ömer öldü, ablası yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 13:27

SAKARYA’nın Ferizli İlçesi’nde annesinin sürdüğü bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Ömer ile 10 yaşındaki Şevval Özel yaya geçidinden geçerken otomobil çarptı. Annenin yaralanmadan kurtulduğu kazada, Ömer Özel hayatını kaybederken, ablası Şevval Özel ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza dün akşam, Ferizli Gölkent mevkiinde meydana geldi. Akraba ziyaretinden dönen Emine Özel, bebek arabasındaki oğlu Ömer ve yanında bulunan kızı Şevval ile birlikte yaya geçidinden geçerken göz hastalıkları uzmanı Dr. Ertan Boz idaresindeki 34 DK 2519 plakalı otomobil çarptı.

Kazada, bebek arabasında bulunan Ömer ile ablası Şevval yaralandı. Yoldan geçmekte olan bir tabip binbaşı yaralı çocuklara müdahalede bulunurken, 112 Acil ekibi olay yerine geldi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çocuklardan Ömer Özel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Trafik ışıklarının bulunduğu yaya geçidin de kazanın nasıl olduğu tespit edilmeye çalışılırken, otomobil sürücüsü Ertan Boz gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Mustafa ÜSTÜBİ/FERİZLİ(Sakarya), (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!