Yataklı, duşlu otobüs genelev

Güncelleme Tarihi:

Yataklı, duşlu otobüs genelev
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2003 01:41

Müşterilerini duraktan alıp, işi bittikten sonra istediği durağa bırakan ‘otobüs genelev’ basıldı. 4 odalı ve duşlu otobüsteki 3'ü kadın 5 kişi yakalandı. Müşteri gibi davranan polislerin yakaladığı 3 kadınla, şoför ve müşteri, savcılık sorgusundan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Kadıköy-Tuzla arasında yaklaşık iki aydır sefer yapan, 4 odalı, duşlu, bekleme salonlu 'otobüs genelev' Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından basıldı. Kapısında 'Mutlu insanlar' ve 'Farkı bizle yaşayın' yazan 34 LYU 93 plakalı otobüste bulunan 3 kadın ve 2 erkek gözaltına alındı. İlginç olay şöyle gelişti. Daha önce sokaklarda fuhuş yapan 40 yaşındaki T.K, 50 milyar lira vererek aldığı servis otobüsünü, suntalarla böldürüp, 4 oda, bir bekleme odası ve duş yaptırdı. Tuzla-Kadıköy arasında ring yapan otobüsle, telefonla iletişim kurulan müşteriler belirlenen duraklardan alınıyor ve işi biten müşteri istediği durağa bırakılıyordu.

Kocam duyarsa beni öldürür

Bir ihbar üzerine müşteri gibi davranıp telefon teması kuran polis, T.K'ya, Kayışdağı'ndaki bir otobüs durağında randevu verdi. Müşteri sandıkları polisleri otobüse alan T.K, hayat kadınları 20 yaşındaki A.G.Y. ile A.A., otobüs şoförü M.G. ve bir müşteri suçüstü yakalandı. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen hayat kadınları bu işi paraya ihtiyaçları olduğu için yaptıklarını söylediler. Evli ve iki çocuk annesi olan A.A. ‘‘Eşim bu işi yaptığımı bilmiyor. Öğrenirse öldürür beni’’ diyerek ağladı. Kapısında ‘‘Mutlu insanlar’’ ve ‘‘Farkı bizle yaşayın’’ yazılı otobüsün müşterilerinden 35 milyon lira alınıyor. Bu paranın 10 milyonu kadınlara veriliyor. 25 milyonu ise T.K'ya kalıyor.

Haberin Devamı

Mazot parasını zor kazandık

Otobüsün yaklaşık 2 aydır seferde olduğunu söyleyen T.K, polise verdiği ifadesinde ‘‘50 milyar verip bu otobüsü aldım. Artık sokaklardan kurtulmak istiyordum. Otobüsün içini bölmelere ayırıp yatak odaları yaptırdım. Daha önceden tanıdığım müşterilerle telefonda anlaşıp istedikleri yerden alıyorduk. İşleri bitince de yine istedikleri yere bırakıyorduk. Kazandığımız para bizi kurtarmıyordu. Mazot parasını bile zor kazanıyorduk’’ dedi. Kadınların Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ndeki muayenelerinden sonra zanlılar savcılığa çıkarıldı. 5 kişi sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. 

Haberin Devamı

Yatak odası ve duş

Müşteriler için her türlü konforun düşünüldüğü otobüste sıcak su akan duş bile var.

Bekleme odası

Suntalarla bölümlere ayrılan otobüsün içinde bir de bekleme odası bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!