Yaşlı kadına 2 saat boyunca dehşeti yaşattılar! Nasıl tanıştıkları ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı kadına 2 saat boyunca dehşeti yaşattılar Nasıl tanıştıkları ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 09:42

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 65 yaşındaki Türkan Tuncer'e, işkence yapıp altın ve paralarını gasp eden iki zanlı ve onlara yardım eden şahsın, Gürcistan'da inşat işinde tanıştıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

2 Ağustos sabah saatlerinde Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde tuvalete gitmek üzere uyanan Türkan Tuncer'e, 2 saat boyunca işkence yaptıktan sonra 4 altın bilezik, 1 Cumhuriyet altını ve 300 lira para gasp eden Gürcistan uyruklu Genad Surmanıdze (40), Davıt Gabaıdze (46) ve bu şahıslara yardım eden Murat Ç. (39) Adana'da kaldıkları otel odasında yakalandı. Üzerlerinden tornavida, eldiven ve 7 bin 200 lira çıkan Surmanıdze ve Gabaıdze'nin 10 yıldır ülkeye giriş-çıkış yaptığı saptandı. İddiaya göre, Gürcistan'da inşaatlarda çalışan Murat Ç. ile tanışan Surmanıdze ve Gabaıdze belli aralıklarla ülkeye geldiği, takip ettikleri kişileri soydukları ortaya çıktı.

Yaşlı kadını da iki Gürcü zanlının takip edip sabaha karşı da evine girdikleri öğrenildi. Manavgat ilçesine gönderilen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Gürcistan uyruklu şahıslar tutuklanırken, Murat C. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!