Yaşlı erkek-genç kadın klişesinde son vaziyet

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı erkek-genç kadın klişesinde son vaziyet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

İki profesyonel Don Juan, aralarındaki erkeklik kavgasını mahkemeye taşıdı.

Tom Cruise, Magnolia filminde, kadınlardan nefret eden seks gurusu Frank Mackey rolüyle yardımcı oyuncu dalında Oscar'a aday gösteriliyor. Erkeklere sadece 22 yaşının altındaki kadınlarla ilgilenmelerini tavsiye eden ve bu işle para kazanan iki gerçek Amerikalı seks gurusu ise kozlarını mahkemede paylaşmaya hazırlanıyor...

Tom Cruise, son filmi ‘‘Magnolia’’da, kadınlardan nefret eden seks guru'su Frank Mackey tiplemesiyle büyük ihtimalle en başarılı yardımcı aktör dalında Oscar'a aday gösterilecek. Aktör, bu rolle bir Altın Küre ödülü de kazandı.

Tom Cruise, filmin bir sahnesinde, ‘‘Onu baştan çıkar ve mahvet’’ diye bağırıyor. Kadınlara taktığı isim de çarpıcı: Sperm alıcıları!

Cruise'ın canlandırdığı karakter, Hollywood'un yarattığı bir hayal ürünü değil. Son zamanlarda göğüslerini yumruklayarak erkekliklerini kanıtlamaya çalışan anti-feminist seks gurularından esinlenilerek yaratılmış bir tip.

Erkekleri seks konusunda aydınlatmayı meslek edinen ünlü seks gurularından biri Don Steele. 59 yaşında. Çok genç kadınlara takılan yaşı ilerlemiş erkeklere rehber kitaplar yazıyor. İki ciltlik ‘‘Genç Kadınlarla Nasıl Flört Edilir’’ ve ‘‘Gelişmiş Taktikler’’ çok satıyor.

BİLİMSEL KANITI DA VAR!

Steele, yaşları ilerleyen erkeklerin kendilerinden çok genç kadınlara bağlanmalarının evrim psikolojisi yüzünden doğal karşılanması gerektiği iddiasında. Bu psikolojiye göre erkekler, doğurgan kadınlarla ilgileniyor. Kadın ne kadar doğurgansa, erkek için o kadar çekici!

Yazar yaşı ilerlemiş erkeklere 30'un üzerindeki kadınlardan uzak durmalarını tavsiye ediyor. Çünkü bu yaşlardaki kadınların hepsi kocalarından boşanmıştır, hepsi çocukludur, hepsi de durmadan şikayet eder, öfke doludur, başlarına gelenlerden onları sorumlu tutarlar, kadın özgürlüğü safsatasını önemsedikleri için erkekleri düşman olarak görürler!

HAYDİ SAVAŞA ERKEKLER!

Steele, Amerika'nın dört bir yanında seminerler düzenleyip, geçkin erkeklerin genç kadınları baştan çıkarmalarını öneren bir başka seks gurusu Ross Jeffries ile şiddetli bir çatışma halinde. 41 yaşındaki Jeffries, taraftarlarını, ‘‘Hadi savaşa, erkekleeer!!’’ sloganıyla harekete çağırıyor. Ona göre bir erkek ne kadar beceriksiz olursa olsun, yirmi dakikada işini bitiremeyeceği kadın yoktur!

Ross Jeffries, alışveriş merkezlerini bir gazeteci ordusuyla ziyaret etmeye pek meraklı. Medyanın gözünün önünde dünyadan habersiz bir genç kadını tavlayarak kendisinden telefon numarasını istemesini sağlıyor. Hedefi vuramazsa, teselli hapı da hazır: Pilici kenefe at, sifonu çek!

1800 STERLİNLİK SEMİNER

Jeffries'e bakılacak olursa, patenti kendisine ait olan ‘‘Hızlı Baştan Çıkarma Teknikleri’’ni uygulayan 40 binden fazla müşterisi sonuçtan memnun kalmış. Müşteriler de hayli para dökmüş doğrusu. Büyük bir bölümü, Karayipler'de düzenlediği seminerlere 1800 sterlin ödeyerek katılmışlar. Bazıları 500 sterlin karşılığı hafta sonu seminerlerini izlemiş, kitaplarını, kasetlerini satın almış ya da web sitesine girmiş. Adresi www.seduction.com olan site hiç boş kalmıyor!

Ross Steele'e göre, meslektaşı Jeffries yalancının, üçkağıtçının teki. Düşmanlık öyle bir raddede ki, Steele hazırladığı kasetlerde ‘‘Sakın Jeffries'e para göndermeyin‘‘ diye müşterilerini uyarıyor. Jeffries de boş durmayıp internetten Steele'e saldırıyor. Mankafa, yalancı, hırsız!

İTİRAF EDECEK ERKEK YOK

İki guru arasındaki kavga, Jeffries'in Steele'i bir yavru tavlama yarışına katılmaya çağırmasıyla zıvanadan çıktı. Bu meydan okumayı reddeden Steele, rakibinin Hızlı Baştan Çıkarma Programına katılan ve başarısızlığa uğrayan öğrencilerden geldiğini iddia ettiği tüketici şikayetlerini internette yayınladı.

Jeffries de Steele aleyhine dava açtı. Dilekçesinde, Steele'in meslek sırlarını çaldığını ve haksız rekabete giriştiğini ileri sürdü. Mahkeme önümüzdeki günlerde başlayacak.

Steele, mahkemede tanık sandalyesine oturup Jeffries'in Baştan Çıkarma programından memnun kalmadığını açıklayacak birini bulmakta güçlük çekiyor: ‘‘Erkekler, Jeffries'e 900 dolar ödemeden önce kadınları elde edemediklerini, o parayı ödedikten sonra da durumun değişmediğini itiraf etmeye utanıyorlar.’’

Jeffries'e göre, bir kadını cezbetmenin anahtarı, kadını cinsel transa sokmak. Bu nedenle erkeklere ses tonu egzersizleri yaptırıyor. ‘‘Dil, beynin içindeki yapıları değiştirebilir. Dil, tılsımlıdır!’’ Öğrencileri derslerde, üç dakika içinde belli etmeden hipnotik trans sağlamayı öğreniyorlar.

Steele'e göre işte bu yöntem, deli saçması.

CRUISE MAHKEMEYE VERDİ

Bir Los Angeles gazetesi, iki guruya ‘‘yavru avcıları’’ adını takmış. Çoktan kurtulmuş olmaları gereken ergenlik çağı hezeyanları iki adama da iyi para kazanıyor. Ama itibar kazanmış değiller. Yavru tavladığı iddia edilen birçok erkek bunu bir hakaret gibi algılıyor.

Örneğin internet yazarlarından biri, kısa bir süre önce Tom Cruise'un Magnolia filminde seks gurusu olarak iç çamaşırlarıyla izleyicilerin karşısında çizdiği karakteri çok inandırıcı bulduğunu yazınca, aktörün basın danışmanı yazarı mahkemeye vermekle tehdit etti...

KART ZAMPARAYA ON EMİR

Steele erkeklere aman 22 yaşını geçmiş kadınlardan uzak durun, diyor. Ama çok genç kadınların da bir-iki sakıncası olduğunu söyleyecek kadar objektif! İşte en büyük sakınca şu: Genç kadın senin adi bir ihtiyar olduğunu düşünebilir! İşte bu can sıkıcı durumla karşılaşmamak için Steele'in kaleminden çıkma 10 emir:

1. Kadının vücuduna hayran hayran bakma

2. Eski kocasından ya da çocuklarından söz etme

3. Başka kadınlara bakma

4. Onun kültür düzeyinin üzerinde ya da aşağısında konuşma

5. Kaypak ya da yumuşak davranma

6. Olumsuz ya da alaycı olma

7. Seksten sözetme

8. Erkek arkadaşları hakkında soru sorma

9. Tokalaşma dışında elini sürme

10. Onunla ilgilendiğini belli etme

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!