Yaşayan tablolarla iç çamaşırı çekimi

Güncelleme Tarihi:

Yaşayan tablolarla iç çamaşırı çekimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2008 00:00

Agent Provocateur'ün yeni kampanyasının çekimleri ünlü tablolardan esinlenerek hazırlandı.

Haberin Devamı

İŞTE EN YAŞAYAN O TABLOLAR

Ünlü marjinal iç giyim markası Agent Provocateur'ün yeni kampanyasının çekimleri ünlü tablolardan esinlenerek hazırlandı.
Agent Provocateur'ün "Tableaux Vivant" (Yaşayan Tablolar) adını verdiği yeni kampanyası, "The Season of the Witch", "Pirate Provocateur", "Pan and the vestry of Virgins" ve "Picnic Debauch" bölümlerinden oluşuyor. Bu bölümlerin ilki bu ayın başında "Cadılar Mevsimi" (Season of the Witch) adı altında tanıtılmıştı. Siyahın hakim olduğu

Yaşayan tablolarla iç çamaşırı çekimi

sonbahar koleksiyonunda ise jartiyerler, fiyonklar ön plana çıkıyor. Bob Geldof'un kızı Peaches Geldof ve Daisy Lowe'un modellik yaptığı kampanyanın çekimleri, Tim Bret Day tarafından gerçekleştirildi. Sonbaharın hikâyesini anlatan koleksiyon, Paul Delaroche'ın "Lady Jane Grey'in İdamı" (The Execution of Lady Jane Grey) ve Peter Paul Rubens'in "Masumların Katliamı" (The Massacre of the Innocents" adlı eserlerinden esinlenerek hazırlandı. Kasım ayının başında tanıtımı yapılacak olan kampanyanın 'kış” döneminde de ünlü top model Kate Moss'un yerine aday gösterilen Alice Dellal, Bob Geldof'un küçük kızı Pixie Geldof ve ünlü Danimarkalı topmodel Helena Christensen modellik yapacak.
Agent Provocateur'ün kışkırtıcı koleksiyonunu sergilediği Tim Bret Day imzalı bu çekimde, barok dönemi ressamı Peter Paul Rubens'in en çarpıcı eseri olarak bilinen ve 1609-1611 tarihleri arasında yapıldığı bilinen "The Masaccre of the Innocents" adlı tablosundan esinlenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!