Yasaklı kurtlar yeniden ekranda

Güncelleme Tarihi:

Yasaklı kurtlar yeniden ekranda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 16:02

Tepkiler yüzünden yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör dizisi yeniden ekrana dönüyor. Dizinin yayını sırasında alınacak tüm reklamların geliri şehit ailelerine verilecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Terör'ün yasaklı olan ikinci bölümü perşembe gecesi ekranda olacak. Dizinin yayını sırasında SMS kampanyası düzenlenecek. Bu kampanyadan elde edilecek tüm gelir şehit ailelerine bırakılacak.

Reyting rekorları kıran dizinin perşembe gecesi elde edeceği reklam geliri de yine şehit ailelerine gidecek. Kurtlar Vadisi şu anda ekranlarda en çok reklam alan dizi olarak biliniyor.

Yasaklı bölümler

Kurtlar Vadisi Terör, kanlı örgüt PKK'nın kirli yüzünü ve gizli ortaklarını deşifre ediyordu. Mağara kovuklarında yabancı güçlerle yapılan pazarlıkların konu edildiği dizinin birinci bölümü yayınlandığı gün reyting rekorları kırmıştı.

İlk bölümün devamı

İlk bölümü teröristlerin bir karakolumuza düzenlediği saldırıyla noktalanmıştı. Ancak, bazı kesimlerden gelen tepkiler sonucu dizi RTÜK'ün baskısıyla yayından kaldırılmıştı. Artan terör olayları sonrası Show TV rekortmen diziyi tekrar ekranlara taşıma kararı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!