Yasak kalktığında Yalova seçim sonuçları anlık olarak hurriyet.com.tr’de olacak

Güncelleme Tarihi:

Yasak kalktığında Yalova seçim sonuçları anlık olarak hurriyet.com.tr’de olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 17:04

Milyonlarca vatandaş, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için bugün sandık başına gitti. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Yalova’da oy kullanan vatandaşlar da şimdi 2018 seçim sonuçlarını bekliyor. Hem milletvekili hem de genel seçim sonuçları il veriler paylaşılır paylaşılmaz hurriyet.com.tr’den takip edilecek.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci oylama ve 27. dönem milletvekili genel seçimi sonuçları için heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı seçiminde 6 aday yarışıyor. Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre Türkiye’de başkanlık sistemine geçilmiş ve yeni bir dönem başlamış olacak. Tüm yurt geneli gibi Yalova’da ikamet eden vatandaşlar da büyük bir merakla 2018 seçim sonuçlarını bekliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayın önde olduğu, partilerin oy oranları ve grafiklerle canlı seçim sonuçları an be an hurriyet.com.tr'de olacak!

Yüksek Seçim Kurulu tarafından bildirilen resmi seçim yasağı saati 21:00 olarak belirtildi. Eğer seçim yasakları daha erken bir saatte sona ererse seçim sayfamızın veri akışı sağlanmaya başlayacak.

YALOVA SEÇİM SONUÇLARI

SEÇİM GECESİ ANLIK SONUÇLAR HURRİYET.COM.TR'DE

Haberin Devamı

İKİNCİ TUR İÇİN TARİH

Türkiye’de ilk kez uygulanan sistemle Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalması halinde ikinci tur oylama 8 Temmuz’da gerçekleşecek. Yurt dışında ise 30 Haziran-4 Temmuz tarihlerinde ve azami 5 gün süre ile oy verilecek.

BAKMADAN GEÇME!