Yarış motosikletinin çarptığı anne öldü

Güncelleme Tarihi:

Yarış motosikletinin çarptığı anne öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2009 15:52

GAZİANTEP’te elinden tuttuğu 2 çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 38 yaşındaki Zeynep Korkmaz’a hızla gelen bir motosiklet çarptı. Kazada anne öldü, 2 çocuğu yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında İstasyon Caddesi Stadyum Kavşağı’nda meydana geldi. Çocukları 5 yaşındaki Meryem ve 3 yaşındaki Behzat Can Korkmaz ile birlikte yolda karşıya geçmeye çalışan 6 çocuk annesi Zeynep Korkmaz'a, hızla gelen 25 yaşındaki Yunus Temin yönetimindeki 27 TN 580 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne havaya savrulup yere düşerek ağır yaralandı. Yanında bulunan çocukları da anneleri ile birlikte yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürülürken, Zeynep Korkmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada olay yerinden kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü Yunus Temin ise polisler tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, motosiklet sürücüsünün çok hızlı olduğunu öne sürerek, “Motosiklet sanki yarış pistinde gibi hızla geldi ve onlara çarptı” dedi. Kazanın ardından hastaneye akın eden Zeynep Korkmaz’ın yakınları, “6 çocuğu öksüz kaldı” diye feryat etti.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!