31 Aralık’ta bankalar tatil mi? Yarın bankalar açık mı?

Güncelleme Tarihi:

31 Aralık’ta bankalar tatil mi Yarın bankalar açık mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2019 12:21

Yılbaşı öncesi vatandaşlar bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Resmi tatil takvimine göre 31 Aralık'ta bankaların çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar EFT,n havale ve para gönderim işlemlerini buna göre tamamlayacaklar. Peki, 31 Aralık’ta bankalar tatil mi? Yarın bankalar açık mı? İşte, o konuyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Bu yıl 31 Aralık Salı gününe denk geliyor. Yılbaşı öncesinde bankaların mesai durumu merak konusu oldu. EFT, havale ve borç ödeme gibi çeşitli işlemlerini ertelemek istemeyenler, bankaların 31 Aralık'ta açık olup olmadığı sorularına internet üzerinden yanıt arıyor. Peki, yarın bankalar açık mı? 31 Aralık’ta bankalar tatil mi?

Yılbaşı gecesine saatler kala pek çok soru işareti gündeme geldi. 2020 yılına girilecek olan 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayacak olan gece öncesi binlerce kişi "Yarın bankalar açık mı?", "31 Aralık’ta bankalar tatil mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. 

BANKALAR YILBAŞINDA AÇIK MI?

Bu yıl 01 Ocak 2020 tarihi çarşamba gününe denk geliyor. 1 Ocak Çarşamba günü başta okullar olmak üzere tüm kamu daireleri resmi izinli olacak. Bankalar da 1 Ocak'ta resmi tatil dolayısıyla tatil yapacak. Havale ve EFT gibi çeşitli para gönderim işlemleriniz de bir ertesi gün olan 2 Ocak gününde hesaplara yansıyacak. Peki, 31 Aralık'ta bankalar açık olacak mı?

Haberin Devamı

31 ARALIK BANKALAR AÇIK MI?

31 Aralık resmi tatil olmayacak. Öğrenciler ve çalışanlar yine aynı saatlerde işlerine ve okullarına gidecek. Bankalar da tam gün açık olacak. 

BAKMADAN GEÇME!