31 Aralık'ta PTT ve kargolar açık mı? PTT ve kargolar bugün çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

31 Aralıkta PTT ve kargolar açık mı PTT ve kargolar bugün çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2019 18:36

31 Aralık yılbaşı öncesi en fazla merak edilen konulardan biri de PTT ve kargoların çalışma durumu oldu. Mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlar PTT ve kargoların bugünkü çalışma durumuna göre hareket edecekler. Peki, bugün kargolar açık mı? PTT'ler 31 Aralık Salı günü çalışıyor mu?

Haberin Devamı

Yılbaşı hazırlıkları devam ederken, PTT ve kargoların 31 Aralık çalışma saatleri vatandaşların kafasında soru işareti oluşturdu. Özellikle kargo alım ve gönderimi yapacak olanlar ya da PTT ile havale ve borç ödeme işlemlerini gerçekleştirecekler, yarın PTT ve kargolar açık mı sorusunun cevabını merak ediyor. Peki, 31 Aralık'ta PTT ve kargolar çalışıyor mu? İşte, detaylı bilgiler....

YARIN KARGOLAR VE PTT'LER AÇIK MI? 

Resmi tatil takvimi içerisinde 1 Ocak 2020 tatil olarak ifade edilirken 31 Aralık 2019 gününün tatil olmasıyla ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor. Buna göre yarın PTT’ler ve kargolar normal saatlerinde çalışacak.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Haberin Devamı

PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 444 1 788 numaralı telefonla ve info@ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!