Yargıtay hakimleri kaza geçirdi: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Yargıtay hakimleri kaza geçirdi: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 15:13

Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez'in annesinin cenaze törenine katılmak üzere Isparta'ya gelen Yargıtay hakimlerine otomobil çarptı.

Haberin Devamı

Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenaze töreninde, yolun karşısındaki mezarlığa geçen yayalara otomobil çarptı. Kazada, aralarında Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Karabıyık ve Yargıtay 1. Başkanlık Hakimi Kemal Dadak'ın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Isparta Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren ve Mekke Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınan Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenazesi defnedilmek üzere Dere Mezarlığı'na götürüldü.

Yenice Mahallesi 117'nci Cadde'den yolun karşısındaki mezarlığa geçtikleri esnada, Bahri Uranlı'nın kullandığı 32 AF 488 plakalı araç, defin törenine yetişmek isteyen Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Karabıyık, Yargıtay 1. Başkanlık Hakimi Kemal Dadak ve Ankara'da esnaf olduğu öğrenilen Fatih Güven'e çarptı.

Kazada, kol ve bacaklarından hafif yaralanan Karabıyık ve Dadak ile başından yaralanan Fatih Güven ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!