Yardım çağrısı alarma geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Yardım çağrısı alarma geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 00:34

KARABÜK´te önceki gün 18.00 sıralarında telsizle ile acil yardım çağrısında bulunan bir kişi, araçla uçuruma yuvarlandığını, eşi ve çocuğunun hareketsiz olduğunu, kendisinin de sıkıştığını belirterek yardım istedi.

Haberin Devamı

Bir süre sonra telsiz irtibat kesilirken anonsu alan amatör telsizci Melih Bilgin, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, AFAD, UMKE, 112 Acil ve Orman İşletme ekipleri belirtilen Baklabostan mevkisinde arama çalışması başlattı. Geceyarısı ara verilen çalışmalara dün de devam edildi. Karadan 150 kişilik ekip, havadan da Eskişehir´den gelen askeri helikopter ve insansız hava aracı ile yapılan aramalarda kaza yapan araca ulaşılamadı.

TÜM RAMAZAN ÇELİK’LERE ULAŞILDI
İhbarı yapanın isminin Ramazan Çelik olduğunu söylemesinden hareketle ildeki tüm Ramazan Çelik’lere ulaşıldı ancak hiçbirisinin kaza yapmadığı belirlendi.
Çalışmalara katılan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “İnşallah bu vatandaşlarımıza sağ salim ulaşırız. Ayrıca, Ramazan Çelik isimli vatandaşımızın akrabalarının ve tanıyanlarının da yine emniyet güçlerimizi arayarak bilgi vermelerini bekliyoruz. Arkadaşlarımız ihbarının doğru olduğu kanaatindeler. O yönde ikna olmuşlar. Biz her ihtimale karşı çalışmalarımızı bütün hassasiyetle yürütüyoruz.” 

BAKMADAN GEÇME!