Yanlış anlaşıldım ama özür dilemem

Güncelleme Tarihi:

Yanlış anlaşıldım ama özür dilemem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 00:00

Emral Avşar'a beş ay ömür biçen Dr. Leyla Onay, Emral Avşar'ı evinde ziyaret edip, gönlünü aldı.

Haberin Devamı

Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında "Emral Avşar beş ay sonra bu dünyada olmayacak" diyen Dr. Leyla Onay, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Onay, "Kendi aramızda yaptığımız bir konuşmaydı. Kameraların çekim yaptığını bilmiyordum. Hiçbir hastama böyle bir şey söylemem" dedi.

Yanlış anlaşıldım ama özür dilemem
ÖNCEKİ sabah Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına katılan İç Hastalıkları Uzmanı Leyla Onay'ın, Akciğer kanseri olan Emral Avşar'ın görüntülerini izledikten sonra "Emral Avşar beş ay sonra dünyada olmayacak" demesi tıp dünyasında tepkiye neden oldu. İstanbul Tabip Odası Hekimlik Uygulamaları Bürosu, bir hekimin muayene etmeden ya da raporları incelemeden, hastanın genel durumuna göre yorum yapmasının doğru olmadığını açıklayarak Onay'ı kınadı. Dün sabah yeniden "Dobra Dobra"ya katılan Leyla Onay, Emral Avşar'a ömür biçmesiyle ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Söylediklerinden dolayı özür dilemeyeceğini ama yanlış anlaşıldığı için çok üzüldüğünü belirtti. Kameraların kendisini çektiğini bilmediğini belirten Onay, "Kendi aramızda yaptığımız bir konuşmaydı. Ben öyle bir şeyi hiçbir hastama söylemem" dedi.
Emral Avşar'a beş ay ömür biçen Dr. Leyla Onay, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek Emral Avşar'ı evinde ziyaret edip, gönlünü aldı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!