Yangında dumandan zehirlenen minik Mesude öldü

Güncelleme Tarihi:

Yangında dumandan zehirlenen minik Mesude öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2009 11:02

KONYA'da bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen ve yüzünde hafif yanıklar oluyan 2.5 yaşındaki Mesude Turan, tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

22 Nisan Çarşamba günü saat 16.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Şeker Murat Mahallesi Hüseyin Harzami Sokak Numara 11’de yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın sırasında babaları işte, anneleri komşuda olan Mesude Turan ile 11 yaşındaki ağabeyi Mehmet Akif Turan yaralandı. Yüzünde hafif yanıklar oluşan ve dumandan zehirlenen Mesude Turan ile sol kolunda yanıklar oluşan Mehmet Akif Turan, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Akif Turan tedavisinin ardından taburcu edilirken, minik Mesude, yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi’nde solunum cihazına bağlı olarak tedavi vedilen Mesude, dün yaşamını yitirdi.

Mesude’nin ölüm haberini alan ailesi sinir krizi geçirdi. İnşaat işçisi baba Halim Turan’ın yangın sırasında işte, anne Hamidiye Turan’ın da komşusunda olduğu belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!