Yangına benzinle gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Yangına benzinle gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2013 01:37

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Komşuda yangın başlamıştır, ilk vuracağız yer neresidir, biziz. Dolayısıyla bu yangını söndürmek zorundayız” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a, “Kendini yangını söndürmeye gitmiyor, yangının üstüne elinde benzinle gidiyor” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Tekin, Erdoğan’ın “CHP’nin daha en başından itibaren Şam katillerini desteklediğini, teşvik ettiğini, Şam’ı ziyaret ederek Şam yönetiminin sırtını sıvazladığını biliyoruz” sözlerine karşı da “Türkiye toplumunun yüzde 76’sı ‘Savaşa hayır’ diyor. CHP’de ‘Savaşa hayır’ diyenlerin sesi olmaya çalışıyor” dedi. Tekin, “ABD kamuoyunda ve savaş karşıtlığı son derece yüksek. Başkan Obama bu nedenle kararı Kongre’ye bıraktı. Görülen o ki
Kongre’den müdahale yönünde bir karar çıkması zor. Fransa ve İngiltere meclisleri de benzer kararlar aldı. Hâl böyleyken Sayın Başbakan çıkmış hem savaş arzusunu Meclis’i by-pass ederek yaşama geçirmeye çalışıyor, hem de CHP’ye sataşıyor. Ancak bilsin ki kimse bu laflarına inanmıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!