"Yalvarırım yardım edin"

Güncelleme Tarihi:

Yalvarırım yardım edin
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 16, 2011 12:43

MALTEPE’de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen ileri sürülen trafik kazasında aynı otomobilde bulunan 4 genç yaralandı. Kaza sonrasında yanmaya başlayan otomobil, çarptığı minibüsün yolcuları tarafından söndürüldü. Yaralılardan Tuğba Yılmaz, yaşadığı acı nedeniyle uzun süre "Yalvarırım yardım edin" diye bağırdı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

E-5 Karayolu Maltepe Köprüsü’nün altında bu sabah meydana gelen kaza görgü tanıklarının verdiÄŸi bilgilere göre şöyle geliÅŸti:Â

Ankara yönüne doğru giden Kerem Özdemir’in (19) kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, yine Ankara istikametine doğru seyreden Gebze – Harem Hattı’nda çalışan Oğuz Yılmaz’ın kullandığı minibüse çarptıktan sonra yanmaya başladı. 

Minibüsün yolcuları çarpmanın şiddetiyle sarsılırken, otomobilin içinde bulunan sürücü Kerem Özdemir(19), Tuğba Yılmaz (19), Cem Soydemir (20), Zafer Tokmak (19) yaralandı. Yaralıların yardımına minibüs yolcuları koştu, yanmaya başlayan otomobilin motor bölümü de güçlükle söndürüldü. Yaralılar, otomobilden uzaklaştırıldıktan sonra hemen 155 Polis İmdat ile 112 Acil Servis’e haber verildi.

Yaralılardan duruma diğer yaralılara göre daha ağır olan Cem Soydemir, kaza yerine ilk ulaşan ambulansla hastaneye gönderildi. Sürücü Kerem Özdemir, basın mensuplarının "Kaza nasıl oldu?" sorusuna yanıt vermedi, onlardan kendisini görüntülememelerini istedi.

Bacağından ve boynundan yaralanan Tuğba Yılmaz, sık sık "Yalvarırım yardım edin" çığlıkları attı. Yardıma koşan minibüsün yolcularından Zafer Lök, Tuğba Yılmaz’ı sakinleştirebilmek için suyla yüzünü yıkadı, ellerini tuttu. Tuğba Yılmaz, kendisine boyunluk takıldığı sırada ise "Nefes alamıyorum. Yardım edin" dedi.

Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Cem Soydemir’in hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Minibüsün sürücüsü Oğuz Yılmaz, trafik yoğunluğu nedeniyle sağ şeritten düşük hızla seyrettiğini belirterek, "Birden siyah renkli bir otomobilin aşırı hızla şerit değiştirerek geldiğini gördüm. Sonra büyük bir gürültü koptu. Otomobil minibüsümün altına girdi, yanmaya başladı" dedi.

Kazaya karışan taşıtların kaldırılmasının ardından kısmen trafiğe kapanan yol açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!