Yalova MHP milletvekili adayları kimdir? 2018 MHP Yalova adayları

Güncelleme Tarihi:

Yalova MHP milletvekili adayları kimdir 2018 MHP Yalova adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 17:39

Yaklaşık 300 bin kişinin ikamet ettiği Yalova'de MHP milletvekili adayları araştırılmaya devam ediliyor. Türkiye'nin nüfus yoğunluğu sıralamasında altlarda yer alan Yalova, 2018 seçimlerinde TBMM'ye 3 milletvekili adayı çıkaracak. Peki, MHP Yalova Milletvekili adayları kimlerden oluşuyor? İşte, 2018 MHP Yalova adayları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Merkezi dışında 3 ilçeye sahip olan Yalova, milletvekili adayları ile araştırılmaya başlandı. Mecliste 3 milletvekili ile temsil edilecek olan Yalova'de, MHP Milletvekili adayları YSK'ya bildirildi. Peki, MHP Yalova milletvekili adayları kimlerdir? İşte, seçim yaklaşırken araştırılan konu hakkında detaylı bilgiler

YALOVA MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 HASAN TOPÇULAR -ORTAÖĞRENİM- EMEKLİ
2 ALİ OĞUZ BERBEROĞLU -YÜKSEKÖĞRENİM- MAKİNA MÜHENDİSİ
3 METE ÖRNEK -YÜKSEKÖĞRENİM- PAZARLAMA İLETİŞİM UZMANI

SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI

Seçim günü saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki satılamayacak, içkili ve umumi yerlerde alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacak, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek. Çay bahçeleri de kapalı olacak.

Seçim yasaklarına ve kurallara uyulmak şartıyla oy verme günü saat 18.00'den sonra alkolsüz düğün yapılabilecek.

Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka kimse silah taşıyamayacak. Radyolar ve her türlü yayın organlarınca seçim günü saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak. Radyolarda ve her türlü yayın organlarında 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK tarafından seçim ile ilgili verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek.

Seçim günü bütün yayınlar saat 21.00'den sonra serbest olacak ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!