Yalıkavak’ta 30 villayı soydular

Güncelleme Tarihi:

Yalıkavak’ta 30 villayı soydular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 00:00

Yalıkavak’ta, aralarında Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen de dahil birçok ‘hali vakti hayli yerinde’ ismin evleri, 3 gün içinde soyuldu.

Haberin Devamı

Farklı yerlerdeki 30 villadan çalınan, toplam değerleri milyon lirayı bulan eşyalar arasında, Ali Şen’in 12 bin Euro’luk Fenerbahçe saati de var.

BODRUM, Yalıkavak’ta, son 3 günde, aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Kuveyt Emiri El Sabah’ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah, DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in de bulunduğu pek çok ünlü isme ait, korunan, farklı yerlerdeki 30 villa soyuldu. Hırsızlar, Ali Şen’in villasından, içinde yaklaşık 4 bin dolar para bulunan kasa ile Fener-bahçe’nin 100’üncü Kuruluş yıldönümüne özel olarak 100 tane üretilen, 18 ayar altın ve safirden yapılan, 12 bin Euro değerindeki kol saatini de çaldı. İbrahim Kızıl ve Mehmet Demir’in villalarından ise tablet bilgisayar, para kasası, beyaz eşyalar, Kuveyt Emiri’nin oğlunun villasından da mücevher ve döviz dolu çelik kasa ve değerli eşyalar çalındı.

Ali Şen: İçeriden destek almadan mümkün değil

Ali Şen, hırsızlık olayının şokunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Bunu bir organizasyon yapmadan başarmaları çok güç. Bu villalar çok iyi korunuyor ve güvenlik kameraları var. Kuveyt Emiri’nin oğlunun villasına giren 2-3 kişi, ellerinde bıçak ve zincirlerle kameralara yansımış. İçeriden yardım olmadan bu tür hırsızlıklar mümkün değil. Yetkililer, Bodrum tarihinde böyle bir hırsızlık görülmediğini söylediler. Herkes büyük şokta. Jandarma, hırsızlık yapılan villaların güvenlik kamerası kayıtlarından, hırsızların 8 araç kullanan 30 kişilik bir çete olduğunu tahmin ediyor.

Şen: O saati satamazlar

Haberin Devamı

Ali Şen çalınan saatiyle ilgili şöyle konuştu: “Fenerbahçe ve benim için manevi değeri çok büyük olan saatim çalındı. O saati hiçbir yerde satamazlar. Bu nedenle hemen geri getirsinler. Satan da alan da suç işler. Türkiye’nin neresinde olursa olsun saati gören ve duyanlar bana bilgi versin. Çünkü bu saatten Fenerbahçe’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle özel olarak 100 tane hazırlanmıştı. 15’nci saati 12 bin Euroya almıştım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!