Yalçınsoy görevine dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Yalçınsoy görevine dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 15:22

Sosyal Hizmetler Malatya Müdür Vekili Dr. Suat Yalçınsoy, Malatya Sağlık İl Müdürlüğü'ndeki görevine döneceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Malatya Çocuk Yuvası'ndaki olaylardan sonra getirildiği Sosyal Hizmetler Malatya İl Müdürlüğü görevini 3 aydır yürüten Dr. Suat Yalçınsoy, yaptığı açıklamada, görevinin yakında sona ereceğini söyledi. Yalçınsoy, Malatya Çocuk Yuvası'ndaki şiddet olaylarının gündeme gelmesinden sonra dönemin Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu'na kriz yönetimiyle ilgili önerilerde bulunduğunu belirtti.

Malatya Sağlık İl Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şubesi'nde görevliyken Vali Kadıoğlu tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne vekaleten atandığını belirten Yalçınsoy, Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başka birisinin atanacak olması nedeniyle görevinden ayrılacağını ifade etti.
Yalçınsoy ,şöyle konuştu: “Zor bir görev. Kendi çocuklarınızı, sosyal çevrenizi feda etmeniz gerekiyor. Normale dönülmüş bir durumda bu kadar fedakarlık yapmanız gerekmeyebilir, ama kurum olarak 24 saat hizmet veren bir yer olmasının yanında, bir de çocuk yuvasında olayların yaşanmış olması, daha çok fedakarlık yapmanızı gerektirmekteydi. Yuvalarda barınan çocuklar, sorunlu ailelerin çocukları. Beraberlerinde, kısmen sorunları da getiriyorlar. Bu sorunlara çözüm bulmanız gerekiyor. Yani bazen günün yetmediği durumlarda, 24 saat 25 saat olsa da dediğiniz zamanlar oluyor.”

Haberin Devamı

 
Çocuk yuvasındaki olaylardan sonra, yuva binasını gözden geçirerek eksiklikleri belirlediklerini ve tadilat çalışmaları yaptıklarını ifade eden Yalçınsoy, Malatya Sağlık İl Müdürlüğü'ndeki görevine döneceğini kaydetti. 
6
"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!