Yalan söyleyen yıldızlar

Güncelleme Tarihi:

Yalan söyleyen yıldızlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlü yıldızlar, kamuoyu önünde en çok imajlarına önem veriyorlar. Bu yapay ve sahte görünümü korumak için de olmadık yerde, olmadık yalanlar söylüyorlar. Ama çok geçmeden de foyaları ortaya çıkıyor. İşte bazı ünlü yıldızlar ve kuyruklu yalanları:

Gazete ilanı işe yaramadı

Richard Gere-Cindy Crawford çifti, eşcinsel olduklarını gizlemek için evlendikleri iddia edilince gazetelere tam sayfa ilan verdiler. Bu ilanlarda mutlu bir çift olarak yaşamlarını sürdürdüklerini duyurdular. İlanların gazetelerde yer almasından birkaç hafta sonra ise ayrıldılar ve kısa sürede de boşandılar.

Uyuşturucuya elimi sürmedim

Komedyen Richard Pryor, 1980'de ABC televizyonundan Barbara Walters ile röportajında ‘‘uyuşturucuya asla elini sürmediğini’’ söyledi. Pryor, bir süre sonra kokain kullanırken yakalandı ve ölümün eşiğinden döndü.

JodIe'nin yalanı

Oscar ödüllü Jodie Foster, hamile olduğunu defalarca yalanladı. 36 yaşındaki Foster daha sonra da ‘‘Evet hamileyim ve çok mutluyum’’ dedi.

Seksi yıldızın dayakçı kocası

Sevilen TV dizisi Charlie'nin Melekleri'nin seksi dizisi Farah Fawcett, eski kocası James Orr'da ‘‘mutluluğu tattığını’’ söylemişti. Los Angeles Savcılığı, James Orr'u, eşini dövmekle resmen suçlayarak dava açtı. Mahkemede, Orr'un Fawcett'ın kafasını duvarlara vurduğu, yumrukladığı ve yerlerde sürüklediği ortaya çıktı. Orr, eşini boğma girişiminde de bulundu.

Silikonsuzum dedi

göğüsleri patladı

Anna Nicole Smith, şöhreki ilk yakaladığı sıralarda asla bıçak altına yatmadığına ve göğüslerini büyüttürmediğine dair yemin etti. Ama bir süre sonra silikonlarından biri yırtıldı ve hastaneye kaldırıldı. Smith'in iki kez bıçak altına yattığı ortaya çıktı.

Sahte Kızılderili

Country müzik kraliçesi Shania Twain, ilk ünlendiğinde yoksul bir Kızılderili aileden geldiğini söyledi. Gazetecilerin yaptığı araştırmalar sonunda, Twain'in tek tamla bile olsun Kızılderili kanı taşımadığı anlaşıldı.

CIA ajanıyım

Aksiyon filmlerinin sevilen Steven Segal, bir zamanlar Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü CIA'ya özel danışmanlık hizmetleri verdiğini öne sürdü. Spy Dergisi, aktörünyalan söylediğini ortaya çıkardı. Eski eşi Kelly LeBrock da yıllar sonra ‘‘O, acayip yalan söyler ve bir hayal dünyasında yaşar’’ dedi.

Bakirelik palavrası

Çocuk yaşta yıldız olan Brooke Shields, kısa sürede medya sayesinde saf temizliğin, bekaretin simgesi haline geldi. Yıllarca da bu imajıyla puan topladı. Oysa Shields, ilk kez 18 yaşındayken aşk yapmıştı ve bunu yıllarca sakladı. Shields, yalanına gerekçe olarak, 20 yaşındaki sorunlu bakirelerden aldığı mektupları gösterdi.

Çok mutluyuz dediler

az sonra boşandılar

Ünlü aktör Hary Hamlin ve eşi Nicolette Sheridan örnek çift olarak gösterili-yordu. İki ünlü yıldız, bir gazeteciye ‘‘Evliliğimiz bir kaya kadar sağlam’’ açıklamasını yaptıktan birkaç saat sonra, boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Bir garip evlilik

Michael Jackson, Lisa Marie Presley ile Dominik Cumhuriyeti'nde evlenmişti. Ancak bu haber haftalarca yalanlandı. Michael sonunda konuştu ‘‘Lisa'yı çok seviyorum ve çok mutluyuz’’ diye açıklama yaptı. Bu açıklamadan 1.5 yıl sonra Lisa Marie boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!