Yakışıklı "Paris" evleniyor

Güncelleme Tarihi:

Yakışıklı Paris evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2004 10:25

Ünlüler dünyasının "en gözde bekarı" Orlando Bloom'un sultanlık günleri kısa süreceğe benziyor. People dergisi tarafından "En Gözde Bekar" seçilen Bloom, oyuncu Kate Bosworth ile evliliğe hazırlanıyor. İnternetteki "starnews2 sitesinin haberine göre, "Truva" filminde canlandırdığı "Paris" rolüyle bir kez daha sinemaseverlerin gönlünü fetheden Bloom, sevgilisi Kate Bosworth ile evliliğe doğru gidiyor.

Haberin Devamı

Bosworth ile ev eşyası bakarken fotoğrafları çekilen 27 yaşındaki Bloom'un, 21 yaşındaki oyuncuyla görüntülenmesine tepki göstermediği dikkati çekti.  

Kate Bosworth ile davetlerde de birlikte görülen Orlando Bloom'un yakın çevresi, ünlü oyuncunun kısa zamanda bekarlığa veda etmeye hazırlandığını dile getirdi.

Bloom, bir internet sitesinin oylamasında da, “İngiltere'nin En Çekici Erkeği” seçilmişti.
  
CHARLIE'NİN MELEĞİ'NE ÜÇÜNCÜ EŞ
  
Sinema dünyasının güzel yıldızı Drew Barrymore ise yeni bir Liz Taylor olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

29 yaşına iki evlilik ve boşanma sığdıran Barrymore, bu kez de 24 yaşındaki şarkıcı Fabrizio Moretti ile nişanlandı.

Alzheimer hastası 50 yaşındaki babası John Drew Barrymore'u Santa Monica'da tedavi olduğu klinikte Moretti ile birlikte ziyaret eden ve çok duygulanan yıldızın, babasının isteği üzerine iki gün sonra nişan yüzüğünü parmağına taktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Barrymore, 1994'te evlendiği Jeremy Thomas ile sadece 38 gün evli kalmıştı. Yönetmen Tom Green ile 7 Temmuz 2001'de dünyaevine giren oyuncunun bu evliliği nispeten uzun sürerek 15 Ekim 2002'de noktalanmıştı. Şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrılan çift, evlendikten 4 ay sonra boşanmak için mahkemeye müracaat etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!