Yahoo kullanıcılarına Symantec güvencesi

Güncelleme Tarihi:

Yahoo kullanıcılarına Symantec güvencesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 00:00

İnternet devi Yahoo ile bilgi güvenliği sektörünün önde gelen isimlerinden Symantec, ortak bir çalışma içerisinde olduklarını duyurdular. İki dev firma, kullanıcıların Yahoo hizmetlerinden güvenli bir şekilde faydalanmasını sağlayacak. Anlaşma sayesinde Yahoo kullanıcıları, Symantec ürünlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek.

Haberin Devamı

Yahoo ve Symantec, Yahoo kullanıcılarının online hizmetlerden daha güvenli bir şekilde faydalanmasını sağlayacak yeni bir platform geliştirmek üzere masa başına oturdular. Anlaşma ile birlikte Yahoo kullanıcıları; çöp posta, casus yazılım ve kimlik hırsızlığı gibi online veri güvenliği tehditlerine karşı Symantec’in popüler yazılımı Norton Internet Security yazılımından faydalanabilecekler.

 

Yahoo ve Symantec, Norton Internet Security yazılımını yeniden tasarlayarak ortak bir marka altında sunacaklar. Böylece, güvenlik yazılımı; Yahoo E-mail, Yahoo Toolbar, HotJobs ve diğer hizmetlerle bütünleştirilecek. Ayrıca Yahoo Toolbar altında, Symantec’in diğer güvenlik araçlarına bağlantı sağlanacak.

 

Haberin Devamı

Yahoo kullanıcılarının, Norton Internet Security yazılımından faydalanabilmek için yıllık olarak 49 dolar ödemesi gerekecek. Bu fiyat Yahoo kullanıcıları için 20 dolarlık bir indirimi kapsıyor. Kullanıcılar ayrıca 30 günlük ücretsiz deneme hakkına da sahip olacaklar.

 

Yahoo’nun bu hareketi, Microsoft ve AOL’un benzer girişimlerinin gölgesinde kalmamak için atılmış bir adım olarak yorumlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!