Yağmur felç etti

Güncelleme Tarihi:

Yağmur felç etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalya’yı vuran yağmur, su baskınlarına yolaçtı, trafik kazalarında 6 işi yaralandı.

ANTALYA'da öncekmi gün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağmur yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Kentin çukur bölgelerinde bulunan birçok ev ve işyerinin birinci katlarını su basarken, çak sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi. Yetkililer, yağışların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı.

16 KAZA MEYDANA

İki gündür aralıklarla devam eden yağmurun bilançosunu 16 kazada 6 yaralı olarak açıklayan trafik yetkilileri, ‘‘Kazalar en çok Sanayi, Eski Hal ve Otoğar Kavşağı ile Şarampol Caddesi'nde meydana geldi. Bu kazalarda yaralanan 6 vatandaşımız SSK bölge ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı’’ dediler.

5 KİŞİ YARALANDI

Kazalardan en tehlikelisi Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada Hasan Hüseyin Ocak yönetimindeki 07 EY 655 plakalı kamyonet, Hasan Ali Güler'in kullandığı 07 CJK 54 plakalı özel oto ile çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsü ile özel otoda bulunan Serpil, Mehmet ve Mert Gürler yaralandı. Yaralılar Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

REFÜJDEN ÇIKTI

Şarampol Caddesi'nde meydana gelen bir başka kazada da Ahmet Şahin yönetimindeki 07 T 2297 plakalı ticari taksi kaygan zeminde refüje çıkarak ağaçlara çarptı. Araçta bulunan Kemal Söker adındaki yolcu, hafif yaralanarak SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çevredeki ağaçlara çarparak durabilen ticari taksi, ancak kurtarıcı yardımıyla çekildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!