Yağışlı hava geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yağışlı hava geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 12:42

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, yurdun kuzeybatı kesimleri, yarın yağışlı havanın etkisine girecek, hava sıcaklıkları yağışlarla birlikte azalacak. <1>Yeni

Haberin Devamı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara, Kuzey Ege ile öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de yağış bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışlar, Trakya ve İstanbul çevrelerinde etkili olacak.

Salı günü ise Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz ile öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Anadolu'nun güneydoğusu ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yağış görülecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışlar, Doğu Karadeniz'de etkili olacak.

Tüm yurtta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yağış alan yerlerde azalarak mevsim normallerine inecek, güney kesimlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Yarın yurdun kuzeybatı kesimlerinde, salı günü ise Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Yağışlı hava geliyor


Meteorolojiye göre;

Haberin Devamı

Pazartesi: Marmara, Kuzey Ege ile öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Anadolu’nun Kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de yağış bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Trakya ile İstanbul çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

Salı: Marmara’nın Kuzeydoğusu, Karadeniz ile öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Anadolu’nun Güneydoğusu ve Doğu Akdeniz’in İç Kesimleri yağışlı geçecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Doğu Karadeniz’de etkili olması bekleniyor.

Tüm yurtta mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, yağış alan yerlerde azalarak mevsim normallerine ineceği, güney kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Pazartesi günü yurdun kuzeybatı kesimlerinde, Salı günü Doğu Karadeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!