Yabancı basın Ağca'nın Malatya'daki evinde nöbette

Güncelleme Tarihi:

Yabancı basın Ağcanın Malatyadaki evinde nöbette
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 16:48

Kartal H Tipi Cezaevi'nden önceki gün tahliye olan Mehmet Ali Ağca'nın Malatya'da annesinin oturduğu evin önünde, yabancı basın mensuplarının da bulunduğu çok sayıda gazeteci bekliyor. Malatya Saray Mahallesi'nde Ağca'nın annesi Müzeyyen Ağca ve bazı yakınlarının oturduğu Battalgazi Apartmanı önünde gazeteciler Ağca'nın buraya gelme ihtimaline karşı bekliyor.

Haberin Devamı

Malatya Saray Mahallesi'nde Ağca'nın annesi Müzeyyen Ağca ve bazı yakınlarının oturduğu Battalgazi Apartmanı önünde gazeteciler Ağca'nın buraya gelme ihtimaline karşı bekliyor.

Ağca'nın annesi ve yakınlarıyla görüşme talebinde bulunan gazetecilerin bu istekleri ise şu ana kadar kabul edilmedi. Ağca'nın annesinin evinin önünde yabancı basın mensupları da bulunuyor.

Ağca'yla ilgili gelişmeleri takip etmek üzere Brezilya'dan kameraman Sergio Gilz'le geldiğini ifade eden Globo TV Muhabiri Marcos Uchoa, yaptığı açıklamada, Ağca'nın yakınlarıyla görüşebilmek ümidiyle dün havayoluyla İstanbul'a, oradan da Malatya'ya geldiklerini kaydetti. Uchao, şu ana kadar Ağca'nın yakınlarıyla görüşme yapamadıklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!