Ya bomba olsaydı

Güncelleme Tarihi:

Ya bomba olsaydı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 16:54

KONYA'da yol ortasına bırakılan bavul, çevredekiler arasında bombo olobileceği korsu yaratırken, bomba uzmanı polis herhangi bir güvenlik önlemi almadan ve özel elbise giymeden müdahalede bulundu. Polis, daha sonra bavulu polis aracına koyarak, incelemek üzere Polis Merkezi'ne götürdü.

Haberin Devamı

Olay saat 03.30 sıralarıda merkez Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi'nde meydana geldi. Yolun ortasına bırakılan bavulu görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen bomba uzmanı polis memuru, herhangi bir güvenlik önlemi almadan ve özel elbise giymeden bavula yaklaştı. Bavulun kapağını açan bomba uzmanı, daha sonra bavulu polis otosuna koyarak, Polis Merkezi'ne götürdü. Bomba uzmanları, şüpheli paketlere müdahalede önce çevre güvenliği alınması gerektiğini, daha sonra bomba uzmanının patlamaya dayanıklı özel elbise giyerek, dikkatli şekilde pakete yaklaşıp, fünyeyle kontrollü bir patlama gerçekleştirmesi gerektiğini savundu.

Polis Merkezi'nde inhcelenen bavulda kullanılmış kıyafetler çıktığı, herhangi bir patlayıcı ya da suç unsuruna rastlanmadığı açıklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!