Webcam intiharı

Güncelleme Tarihi:

Webcam intiharı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2010 00:00

Evi terkeden karısını internet üzerinden görüntülü görüşmeyle iknaya çalışan koca, başarılı olamayınca mini kamerayı (webcam) tavana çevirip kendini kemeriyle astı. İntiharı izleyen eşin ihbarıyla eve giden komşular kemeri kesti. Nabzı atmayan koca, suni teneffüsle hayata döndü.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde, kendisini terk eden eşine intihar girişimini internetten canlı olarak izleten bir kişi, eşinin telefonla yardım istediği komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İlçeye bağlı Kırcağız Köyü’nde yaşayan 35 yaşındaki F.S., iddiaya göre 15 gün önce aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan balıkçı eşi 39 yaşındaki D.S.’yle tartışıp iki çocuğunu da alarak Adana’daki baba evine gitti.

Dönmeye ikna edemedi

Telefonla eşini dönmeye ikna edemeyen D.S., bunalıma girerek son bir kez eşiyle internet üzerinden görüşmek istedi. D.S., internetten mini kamerayla (webcam) görüntülü olarak eşiyle görüştükleri sırada, bir anda kameranın açısını değiştirip sandalyenin üzerine çıkarak kemeriyle kendini tavana astı. Eşinin intihar girişimini saniye saniye canlı olarak izleyen F.S., hemen komşularını telefonla arayarak yardım istedi.

Hayati tehlikesi sürüyor

Webcam intiharı


Eve gelen komşulardan Şeref Şenay, kapının kilitli olması üzerine camını kırarak içeri girip tavanda asılı olan D.S.’yi kemeri keserek indirdi. Ardından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, D.S.’yi suni teneffüsle hayata döndürdü. Milas 75’inci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan D.S., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. D.S.’nin hayati tehlikesi sürüyor.

Geç kalsaydım...

Haberin Devamı

Komşusunun hayatını kurtaran Şeref Şenay, camı kırmamış olsa geç kalınacağını belirterek, “Telefon gelir gelmez koşarak eve geldim ve camı kırarak içeri girdim. Biraz geç kalmış olsam yapacak bir şey kalmamış olacaktı” dedi. Jandarma ekipleri de olayın yaşandığı evde inceleme yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!