Wacom tablet ile kolay çizim

Güncelleme Tarihi:

Wacom tablet ile kolay çizim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2006 10:29

Grafik, karikatür, teknik çizim gibi çalışmaların kolayca düzenlenmesini sağlayan Wacom Graphire4 Classic A6 tableti kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu tablet sayesinde çizim ya da fotoğraflar üzerinde düzeltme, rötuşlama, renklendirme, detaylandırma gibi işlemler kolayca yapılabiliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmalarından Index Bilgisayar, profesyonel grafiker, tasarımcı, karikatürist ve teknik ressamlar için benzersiz bir tableti, Wacom güvencesiyle sunuyor. Wacom Graphire4 Classic A6 tablet ile çizimler PC veya MAC formatında kolayca hazırlanabiliyor ya da düzenlenebiliyor.

 

Wacom Graphire4’ün ergonomik ve hassas kalemi; renklendirme, boyutlandırma, parazitleri ve istenmeyen detayları kaldırma, kontrastları artırma, temas problemlerini düzeltme gibi işlemleri kusursuz ve doğal bir biçimde gerçekleştiriyor. Normal bir kalem gibi tutularak kullanıldığı için, herhangi bir mouse’a oranla kullanımı çok daha kolay.

 

Haberin Devamı

Son derece dayanıklı bir ürün olan Wacom tablet ayrıca fotoğrafçılığı hobi edinenler için de ideal. Tüm standart fotoğraf yazılımlarına uygun olan Wacom ile fotoğraflar da en ince detayına kadar düzenlenebiliyor.

 

Wacom Graphire4 Classic A6 özellikleri:

Boyut: 208 x 203.8 x 17.8 mm

Renk: Buz mavisi

Yazılımlar: Corel Painter Essentials 2

Paketin içeriği: 2 CD içinde Wacom tablet sürücü yazılımı, kullanım kılavuzu,

yazılımlar.

Aksamlar: Graphire4 4x5 kalem tablet, kalem, kalem standı

Garanti süresi: 2 yıl

Desteklediği Yazılımlar: Windows 98SE, 2000, Me, XP ya da Mac OS 10.2.6 ve üzeri

Çözünürlük: 2000 dpi

Basınç Seviyeleri: 512

Aktif Alan: Yaklaşık A6 (127.6 x 92.8 mm)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!