Vurdular, sonra boğaz kestiler

Güncelleme Tarihi:

Vurdular, sonra boğaz kestiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2005 01:57

Birahanede, garson kız ile erkek arkadaşı, işyeri sahibi ve çalışanları tarafından tabancayla vurulup boğazları kesilerek öldürüldü.

İZMİR Çiğli’de Yörem Pub adlı birahanede işe başladığı gün para yüzünden birahane sahibi İbrahim Çoban (36) ile tartışan Nesrin Bektaş (25), erkek arkadaşı Zeki Tarcanlı’yı (36) aradı. Birahaneye gelen Tarcanlı, küfürleşmenin ardından Bektaş’ı alıp dışarı çıktı. Bunun üzerine birahane sahibi Çoban, yeğeni Engin Çoban (22), çalışanları Metin Özçelik (36), Cemil Koyuncu (28) ve Atilla Eroğluer de (32) dışarıya çıktı. Çıkan kavgada silah çekilmesi üzerine Bektaş ve Tercanlı kaçmaya başladı. Kovalamaca sonunda Zeki Tercanlı açılan ateş sonucu sol kolundan ve göğsünden, Nesrin Bektaş da bacaklarından yaralanarak yere yığıldı. Bektaş ve Tercanlı, arkadan gelen gruptaki kişiler tarafından bıçakla boğazları kesilerek öldürüldü.

Olay sırasında zanlılardan Engin Çoban ve Atilla Eroğluer de arkadaşlarının açtığı ateşle bacaklarından vuruldular. Polis, İbrahim Çoban, Metin Özçelik ve Cemil Koyuncu’yu yakalayarak gözaltına aldı. Hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtilen Engin Çoban ve Atilla Eroğluer’in, tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınacakları belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!