Vodafone'dan 3 ilde 3G deneyimi!..

Güncelleme Tarihi:

Vodafonedan 3 ilde 3G deneyimi..
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 11, 2007 12:23

Mobil iletişimde dünya devi Vodafone, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3G (3. Nesil Mobil İletişim Sistemleri) demolarını başlattı. Vodafone, 3G'de dünyadaki liderliğinin getirdiği bilgi, birikim ve teknolojiyi, Türkiye'deki GSM kullanıcılarının deneyimine sunuyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DEKİ mobil telekomünikasyon sektörüne dünyadaki yenilikleri uyarlamak için çalışan Vodafone, daha kaliteli ses hizmetinin yanında daha hızlı ve zengin içerikli veri iletişiminin de yolunu açıyor. Dünyada 3G sisteminin en başarılı uygulayıcısı Vodafone, Türkiye'nin 3 büyük ilinde 3G demolarını başlattı. Bu çalışma ile Türk GSM kullanıcıları, 3G teknolojisinin sunacağı yeniliklerde deneyim elde etme fırsatı buluyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de…

Bu çalışmalar kapsamında, isteyen herkes Ä°stanbul'da BeyoÄŸlu ve Mecidiyeköy, Ankara'da Kızılay ve Ä°zmir'de Çankaya'da bulunan Vodafone Shop ve Store'lara giderek, 3G uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi alabilecekler. Bu örnek çalışmalar sırasında kurulan test ÅŸebekesindeki 3G uyumlu telefonlar üzerinden televizyon izlenebilecek, ayrıca görüntülü konuÅŸma, data aktarımı ve hızlı internet baÄŸlantısı yapılacak.Â

Haberin Devamı

Mobil ortamda görüntülü görüşme, yüksek hızlarda internet erişimi, etkileşimli oyunlar, canlı radyo ve TV yayınlarına erişim, e-posta alıp gönderme ve bankacılık gibi pek çok hizmetler, 3G mobil terminal cihazları tarafından rahatlıkla sağlanabilecek. 3G şebekelerinde abonelerin bu hizmetleri alabilmesi için 3G sistemine uyumlu cep telefonu kullanmaları ve gerekli abonelik işlemlerini yerine getirmeleri gerekecek. Vodafone Shop ve Store'larda yapılacak demolar sırasında 3G deneyimini yaşamak isteyenler için uyumlu telefonlar sağlanacak. Vodafone abonesi olsun olmasın isteyen herkesin yararlanabileceği örnek çalışmalar ise aşağıdaki adreslerden alınabilecek.

Ä°STANBUL
1-Mecidiyeköy Vodafone Store
Adres: Abidei Hurriyet Cad Gökfiliz İşhanı No:11 Mecidiyeköy / İstanbul
2-Birak Elektronik
Adres: KuloÄŸlu Mah.Ä°stiklal Caddesi No:191 BeyoÄŸlu

Ä°ZMÄ°R
1-Ä°zmir Vodafone Hizmet Merkezi
Adres: Şair Eşref Bulvarı Beşe İşmerkezi 34/B Çankaya
2- Elt Telekomünikasyon (S270400)
Adres: Hürriyet Bulvarı, Musullugil İşhanı, No:5/1 D:Z-29 Çankaya/Konak

ANKARA
1-Ankara Vodafone Store
Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 12/225 Demirtepe Kızılay / Ankara
2-Peekcell Ä°letiÅŸim
Adres: Mithatpaşa Cad.No:26/1 Kızılay / Ankara

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!